Uživajte u omiljenom komadu mesa! Ponudu možete koristiti od ponedjeljka do petka u vremenskom razdoblju od 11 do 17h. Kupon je iskoristiv do 24.05.2018.
- Ponuda se može koristiti od ponedjeljka do petka u vremenskom razdoblju od 11 do 17 h. te subotom i nedeljom od 11-16 h
Koja je posebnost Chicago pečenog odreska? ''Chicago-style steak'' je kuhan do određene razine, a zatim brzo pečen.
Kod odreska debelog 2 cm za rare odrezak je potrebno peći 4 minute s jedne strane i 2 minute s druge. Za medium rare pecite 4 minute s jedne strane i 3 minute s druge, za medium pecite 5 minuta s jedne i 3 minute s druge strane. Ako volite well done, pecite 7 minuta s jedne i 5 minuta s druge strane.
Temperature na koje ciljate su sljedeće: za rare 49 stupnjeva, za medium rare 55 stupnjeva, za medium 60 stupnjeva i za well done 70 stupnjeva.