Pečen odrezak? PaKa bistro & boutique u Zagrebu nudi chicago steak od 300 grama uz prilog i čašu crnog vina maestozo, aperitiv travaricu ili borovničku za 99 kn/osobi! #zaprstepolizat

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u omiljenom komadu mesa! Ponudu možete koristiti od ponedjeljka do petka u vremenskom razdoblju od 11 do 17h. Kupon je iskoristiv do 24.05.2018.


Ponuda za iskusna nepca uključuje:

chicago steak 300 grama 

prilog 

čaša crnog vina maestozo 

aperitiv travarica ili borovnička!

  • Ponuda se može koristiti od ponedjeljka do petka u vremenskom razdoblju od 11 do 17 h.  te subotom i nedeljom od 11-16 h

Koja je posebnost Chicago pečenog odreska? ''Chicago-style steak'' je kuhan do određene razine, a zatim brzo pečen. 


Pečen odrezak je odraz kulinarskih sposobnosti svakog gurmana, stoga se pri vlastitoj pripremi poslužite osnovnim uputama i svaki puta budite zadovoljni ukusom:


Kod odreska debelog 2 cm za rare odrezak je potrebno peći 4 minute s jedne strane i 2 minute s druge. Za medium rare pecite 4 minute s jedne strane i 3 minute s druge, za medium pecite 5 minuta s jedne i 3 minute s druge strane. Ako volite well done, pecite 7 minuta s jedne i 5 minuta s druge strane. 


Temperature na koje ciljate su sljedeće: za rare 49 stupnjeva, za medium rare 55 stupnjeva, za medium 60 stupnjeva i za well done 70 stupnjeva.