Istražite sjevernu Italiju sa super ponudom HOTELA ANTICO BORGO 4*! 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvoje već od 716 kn!!! Dodatna pogodnost - smještaj djeteta do 2 godine GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

HOTEL ANTICO BORGO nalazi se u romantičnom središtu Rive del Garda u Italiji! Prije kupnje kupona izaberite izaberite željeni period korištenja ponude! Kuponi se mogu spajati - dodatni popust- 15% popusta za 7 ili više noćenja!!!

HOTEL ANTICO BORGO se nalazi u pješačkoj zoni, samo nekoliko koraka od obale jezera i 30 km udaljen od lijepog Trenta. 

Smještaj u hotelu omogućuje vam ugodan boravak u bliskom kontaktu s prirodom, kulturom i sportom, u prekrasnom krajoliku između planina i jednog od najljepših jezera u Italiji.

Hotel ima dnevni boravak s barom, gdje gosti mogu provesti ugodan i opuštajući boravak, TV prostor i prekrasnu terasu sa solarijem i fittness kutkom, idealnim za uživanje u veličanstvenoj panorami jezera.

Gostima je na raspolaganju i besplatni bežični pristup internetu i pripadajuće parkiralište na kratkoj udaljenosti od hotela. Doručak je na bazi švedskog stola, a večera se poslužuje za stolovima.

Hotel Antico Borgo, svojim gostima nudi mogućnost raznih zabavnih aktivnosti uz nadoplatu.
Kvalitetna usluga i raznovrsne sportske aktivnosti posebno su atraktivne za goste. Neke od aktivnosti su jedrenje na dasci, trekking, mountainbike, tenis i mnogi izleti. Centar grada Riva del Garda čuva mnoge spomenike prošlosti, kao što su mnogobrojne barokne građevine i poznata "Rocca", tvrđava koja datira iz 1124. godine te čeka da ih istražite!