Postigni zanosnu liniju! Iskoristi super paket mršavljenja u ZAGREBU! Crno Jaje i Eves Home donose Vam paket mršavljenja - 12 tretmana za samo 449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjećajte se fit, pomlađeno i zanosno! Smršavite uz čak 12 tretmana: 3x kavitaciju, 3x limfnu drenažu, 3x body wrapping, 3x termo deku! Kuponi su iskoristivi do 15.06.2018.!

Tretman uključuje slijedeće tretmane:

KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnihmasnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat koji koristimo u salonu za njegu lica i tijela Sub Rosa funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.

PRESOTERAPIJA - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 
Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

BODY WRAPPING

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

TERMO DEKA

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.