Ovo proljeće postanite dijelom morske razglednice bajne Opatije na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Remisens hotelu Admiral****! Čekaju Vas bazen, Spa&Relax zona...samo 1519 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zasladite se tijekom boravka kavom uz kolač (1x), zaplivajte u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, opustite se u Spa&relax zoni (prema raspoloživosti)... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 22.04.18. do 17.05.18. Isključeni termini su 28.-30.04.18.; 04.05.18. i 09.-11.05.18.

O hotelu:

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Remisens Hotel Admiral (4*) nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Remisens Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje Remisens Hotelu Admiral moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran.

Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. Provedite dan na vanjskom bazenu sa sunčalištem smještenim direktno iznad mora i uživajte u prekrasnom pogledu. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen, whirlpoole, saune i fitness centar. Uživajte u lokanim specijalitetima i vinima na ljetnoj terasi a la carte restorana. 
Hotel Admiral je 2014. godine postao dio Remisens brenda i od tada posluje pod novim nazivom Remisens Hotel Admiral, u skladu s visokim standardima koje uvjetuje pripadnost Remisens hotelima. Osim podizanja kvalitete sadržaja i usluge, potpuno su preuređene sve smještajne jedinice, lobby i recepcijski prostor.

Superior dvokrevetna soba:

Opustite se i osjećate se ugodno u klimatiziranoj sobi površine 20 m2. Prekrasna soba s balkonom i pogledom na more pružit će vam sve pogodnosti za savršeni odmor. Pravi izbor za parove ali i poslovne ljude. Soba raspolaže s kupaonicom u kojoj se nalaze kada ili tuš. Soba pruža komfor za najviše tri osobe.

Novosti od 2018.

Od 2018. godine gosti Remisens Hotela Admiral mogu se opuštati u novom wellness centru s relax zonom i spa zonom (tri vrste saune).

Spa zona:
Za vrijeme vašeg boravka u Opatiji, Spa zona Remisens Hotela Admiral mjesto je na kojemu se možete opustiti i pomladiti. Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom ima i whirlpool. Veliki fitness centar opremljen je modernim spravama. Gostima koji žele odmoriti i obnoviti energiju na raspolaganju su finska i turska sauna.

Bazeni:
vanjski bazen (22,5 mx12 m), unutarnji bazen s grijanom morskom vodom (14 mx14 m), ležaljke i suncobrani na bazenskom prostoru (uključeni u cijenu, prema raspoloživosti), towel service - ručnici na bazenskom prostoru.

Restorani i barovi:
Bez obzira na to želite li kompletan obrok ili samo nešto lagano, Remisens Hotel Admiral u Opatiji zadovoljit će sve ukuse. Ugodan ambijent restorana dodatno oplemenjuje ljetna terasa, a ljubazno osoblje rado će vam preporučiti izvrsno lokalno vino koje se najbolje sljubljuje s jelom koje ste izabrali. Tu su i kavana za manje obroke i aperitiv bar za piće prije spavanja.

Marina Admiral
Remisens Hotel Admiral jedini je hotel s marinom u Opatiji. Sa 160 vezova i 40 mjesta na kopnu, marina Admiral je nezaobilazno mjesto za sve nautičare. Marina je potpuno opremljena, te svaki vez ima priključak za vodu i struju. Na samo nekoliko minuta hoda od centra grada, marina kategorije četiri sidra otvorena je tijekom cijele godine.