Priredite si odmor iz snova u dvoje, prošećite Opatijskom rivijerom i punim plućima udahnite mirise prirode... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 20.04.18. do 27.05.18. Isključeni termini su 24.04.18.; 28.04.-01.05.18. i 10.-12.05.18.

Smart Selection Hotel Bristol:

Smart Selection Hotel Bristol (3*) nalazi se u povijesnoj zgradi u Lovranu na Opatijskoj rivijeri i predstavlja idealno mjesto za parove koji traže romantični odmor. Sobe hotela su uređene u romantičnom stilu, opremljene su romantičnim detaljima, finim tkaninama, zavjesama i intimnom rasvjetom, a s privatnih balkona pruža se prekrasan pogled na more. Gosti mogu uživati u potpuno renoviranim Standard sobama ili u Premium sobama s balkonom i pogledom na more. Provedite ugodan dan s voljenom osobom na hotelskoj plaži, a zatim uživajte u piću po vašem izboru na terasi.

Hotel je sagrađen direktno na moru iznad obalnog šetališta Lungomare i okružen je raskošnim mediteranskim parkom. Njegov izdvojeni položaj i prekrasno prirodno okruženje predstavljaju savršenu kulisu za nezaboravne momente u društvu vaše voljene osobe. U hotelu se također mogu organizirati vjenčanja i druge privatne proslave.

Romantični odmor

Smart Selection Hotel Bristol savršeno je mjesto za romantični odmor. Sobe su uređene u romantičnom stilu s privatnim balkonom i fantastičnim pogledom na more.

Hotel je okružen mirnim parkom na prekrasnoj lokaciji uz samo more. Uživajte u večeri na terasi restorana ili u šetnji obalnim šetalištem Lungomare. Lovran je mjesto koje odiše romantikom, a Smart Selection Hotel Bristol na Opatijskoj rivijeri odlično je mjesto za pravi romantični doživljaj jer hotel nudi: potpuno preuređene Standard sobe, 35 Premium soba s balkonom i pogledom na more (veliki bračni krevet (210 x 200), tepisoni, zavjese i rasvjeta u romantičnim tonovima, nove balkonske garniture, LCD televizor)
ponuda u hotelskom pansionskom restoranu uključuje piće uz obroke (topli napici, sokovi, vino, pivo).

Ukoliko želite posebnoj osobi u svom životu priuštiti nezaboravan romantični vikend, tada ga provedite u Lovranu u Smart Selection Hotelu Bristol, u savršenom ambijentu Opatijske rivijere.

Povijesni hotel

Odmah po dolasku u Smart Selection Hotel Bristol u Lovranu osjetit ćete dašak povijesti i profinjenosti. Aristokratski stil ovog hotela ogleda se u elegantnom unutrašnjem uređenju. Stropovi su visoki, namještaj je stilski, a upotreba bidermajerskih tkanina svemu dodaje posebnu eleganciju.

Standard dvokrevetna soba: 20 - 30 m2

Bračni krevet (160 x 200) ili odvojeni kreveti (2 x 90 x 190)L; kupaonica: tuš; maksimalno do 2 osobe, balkon.

Restorani i barovi

Smart Selection Hotel Bristol u Lovranu nudi bogat izbor lokalnih specijaliteta u prekrasnom okruženju. Hotelski restoran ima prostranu terasu, idealnu za romantične večere s morskom kulisom u pozadini.