Uz Terme Jezerčica u Donjoj Stubici isplanirali smo Vam savršen vikend ili tjedan odmor! Ulaznica za cjelodnevno kupanje u vodenom parku Terme Jezerčica u tjednu ili za vikend već od 48 kn/osobi!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se i zaplivajte u prirodnoj termalnoj vodi... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 27.04.18. do 15.06.18. Isključeni termini su 01.05.18. i 31.05.18.


Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalaze se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode.
 

Udaljene svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Terme Jezerčica - Vodeni park

Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima.


Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

Unutarnji vodeni park

Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola.


Unutarnji Vodeni park: relaksacijski bazen s toplim gejzirima, dječji bazen s toboganima
rekreacijski bazen s efektom umjetne kiše, bazen za bebe s animacijama, plivački bazen.
Svaki dan preko tjedna, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

Vanjski vodeni park

Vanjski vodeni park je otvoren u ljetnim mjesecima te gosti mogu uživati u velikom bazenu bazenu s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima. Za najmlađe tu je bazen s toboganima te dječje igralište sa spravama za penjanje i ljuljačkama,
Vanjski vodeni park: 3 bazena, odbojka na pijesku, stolni tenis, dječje igralište, masaža na otvorenom. Odbojka na pijesku, mali nogomet, stolni tenis ili badminton su samo od nekih aktivnosti u kojima gosti mogu uživati na vanjskom vodenom parku.
Svim posjetiteljima na raspolaganju su besplatne ležaljke te široka ponuda pića i jela u Sunshine baru ili Pool baru.
Odmor i relaksaciju nadopunit će pogled na šareni, cvjetni hrvatski vrt perunika  i Grad labirinta koji su  smješteni u neposrednoj blizini kompleksa.
Tijekom ljetnih mjeseci u ponudi je i masaža na otvorenom po posebnim cijenama.