Ako već niste, uz Idea Club Travel uvjerite se u čari Praga na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4*. Garantirano putovanje autobusom od 06.07. do 08.07.2018. za samo 799 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci iz Zagreba, Varaždina i Čakovca. Uz vodiča razgledajte sve ljepote zlatnog Praga... Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje od 06.07. do 08.07.2018.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Zagreb - PRAG

Polazak iz Zagreba u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja do Praga uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u Prag smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja (gradskim prijevozom), te prvo upoznavanje živahnog središta češke prijestolnice. Navečer fakultativni odlazak na večeru u jednu od tradicionalnih praških pivnica (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.


2.dan: PRAG

Doručak. Razgled grada uz pratnju službenog lokalnog vodiča: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) - Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) - Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave - Malom Stranom) - Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) - Václavské namestí (s Nacionalnim muzejem, Praškom državnom operom … iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima) ... Poslije razgleda predlažemo dvosatnu vožnju brodom po Vltavi (uključen buffet ručak), vožnja rijekom uz najpoznatije građevine i spomenike "Zlatnog grada" (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada a u večernjim satima nemojte propustiti odlazak do Križikovih fontana i uživanje u spektaklu glazbe, svjetla i vode, show počinje u 20:00, 21:00 i 22:00 sata i traje 30-40 minuta, jednostavno se dolazi gradskim prijevozom i cijena ulaznice je 10 eur.... Noćenje.

 

3.dan: PRAG - ČESKÝ KRUMLOV - Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak prema Češkom Krumlovu - jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenog iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku obilazak grada: most na plaštu, dvorca, glavnog trga s fontanom, crkva Sv. Vitusa, šetnja uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.