Smart Travel pripremio je za Vas nezaboravan dan u Koruškoj! Očekuje Vas pogled s vidikovca Pyramidenkogel, spuštanje toboganom, vožnja po Vrbskom jezeru i razgled Klagenfurta i Veldena, samo 199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Početak predivno ispunjenog dana: okupljanje grupe 26. 05.2018. na autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502-506, u 05.30 h. Kupon vrijedi isključivo za termin ovaj putovanja.

POLAZAK: 26.05.2018. 

Provedite nezaboravan dan u Koruškoj: uživajte u pogledu sa vidikovca Pyramidenkogel i spustite se toboganom, uživajte u vožnji brodom po Vrbskom jezeru i razgledajte Klagenfurt i Velden...


PROGRAM:

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502-506, u 05.30h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 05.45h prema AUSTRIJI. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju, uz kraća zaustavljanja putem prema potrebi grupe prema zaštitnom znaku Koruške - vidikovcu PYRAMIDENKOGEL. Vidikovac Pyramidenkogel, sa svojom visinom od 100 metara na specifičan način osvjetljava adventsko nebo. Na 920 m nadmorske visine očekuje Vas jedinstveni pogled na proljetni jezerski krajobraz austrijske pokrajine Koruške... 


Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme do KLAGENFURTA. Po dolasku u Klagenfurt, slijedi kraći razgled grada uz pratitelja putovanja: KATEDRALA SV. TROJSTVA, ALTER PLATZ, STARA I NOVA VIJEĆNICA, LANDHAUS, SV. EGID, NEUER PLATZ SA FONTANOM ZMAJA… 


U prekrasnim renesansnim dvorištima koji pričaju svoju priču, danas se mogu pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipični restorani koji nude austrijske, ali i internacionalne specijalitete. 


Nakon razgleda grada okupljanje grupe i odlazak prema obali jezera, gdje ćemo se ukrcati u brod i nastaviti plovidbom sve do VELDENA, najelitnijeg grada Koruške. Zajednička šetnja uz pratitelja putovanja i kraće slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. Ugodna vožnja Austrijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja. 


Povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) predviđen je u večernjim satima.

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona mailom na info@smart-travel.hr.