U studiju ljepote Manuela u Zagrebu uvjerite se u ubojicu celulita by Sneki uz maderoterapiju u 2 dolaska i 4 tretmana od kojih su dva: rolling pin metoda/drveni roler po 30 minuta i samo 249 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: 2x maderoterapija by Sneki, 1x limfna drenaža, 1x lipolaser. Kupon se može iskoristiti do 16.06.2018.


MADEROTERAPIJA!


Maderoterapija je poseban tip anticelulitne masaže, koja se izvodi pomoću posebno oblikovanih drvenih okvira i valjaka! Osnova ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv rezistentnog celulita na nogama i bedrima. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!
Anti-celulitna masaža preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu se rezultati mnogo lakše i brže. 

Preporučuju se minimalno jedna serije od po 10 tretmana! Tretmani se rade svaki drugi ili svaki treći dan! Tretmanom su obuhvaćene cijele noge, trbuh i struk! Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih ovih regija, na svakom tretmanu! Dobri efekti tretmana temelje se na dobroj limfnoj drenaži, a dobre limfne drenaže nema ukoliko se ne tretira cijela donja polovica tijela i trbuh!
Bolna osjetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osjećaju nelagodnost dok se prelazi preko dijelova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.

Praktično nema osobe kojoj se ovakav tretman ne bi mogao raditi. 
Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa i treba tretmane isplanirati tako da stignete napraviti seriju od najmanje 8, a optimalno 10 masaža izmedju dva ciklusa.

Naravno da se mora voditi računa o osobama sa izraženim venama i kapilarama na nogama!

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.