PodržimoNaše

Prenoćite u hotelu Dvorac Gjalski u Hrvatskom zagorju! Doživite dašak povijesti uz 2 dana/1 noćenje u pravom dvorcu s doručkom ili polupansionom uz tjedne ili vikend opcije za dvoje već od 339 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati! Iskoristivost kupona je isključivo do 24.06.2018.! Djeca do 6 godina su gratis u sobi roditelja!

Predstavljamo Vam ponudu Hotela Restorana Dvorca Gjalski, smještenog u samom srcu Hrvatskog zagorja, točnije u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem. U prizemlju dvorca smješten je restoran i vanjska terasa koja može primiti do 150 gostiju.

Hrvatsko Zagorje

Hrvatsko Zagorje bogato je povijesnom ostavštinom, te ima čak 54 Dvoraca i Kurija razbacanih po bregima Zagorja, a svjedoče o vremenu između 13. i 20. stoljeća. Hotel Dvorac Gjalski jedini je dvorac u Hrvatskom Zagorju koji nudi gastronomsku ponudu i hotelski smještaj. Dvorac Gjalski bio poznat kao prava zagorska plemenitaška kurija, mjesto na kojem je rođen i umro Ksaver Šandor Gjalski. Danas je to prekrasno zdanje u kojem se spretno isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ono domaće, lokalno. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran, s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem.