Ponuda za žene! Oblikujte ruke, noge, zategnite trbuh i stražnjicu te povećajte samopuzdanje uz 3 treninga tjedno i članarinu u Kickboxing klubu Mornar + korištenje teretane i saune za 99kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mjesečna članarina za žene (3x tjedno) u splitskom Kickboxing klubu Mornar! Kupon je iskoristiv do 30.06.18.

Žene u današnje vrijeme imaju vrlo intenzivan ritam, pa uz posao i obiteljske obaveze teško mogu ugurati treninge kako bi ostale u formi ili ponovno došle u formu. 

Kickboxing  je savršen jer apsolutno obuhvaća vježbe za sve dijelove tijela, a neka istraživanja pokazala su da se može sagorjeti i preko 1000 kalorije u samo sat vremena! Kickboxing doprinosi i poboljšanju refleksa, motorike i ravnoteže!

Članovi kluba imaju povlasticu besplatnog korištenja klubske teretane i saune!

KBK Mornar broji preko 200 aktivnih članova, u različitim borilačkim vještinama. Rezultati kluba su rezultat timskog, upornog i na koncu uspješnog rada svakog pojedinca. Klub je osnovan 2002. godine. Glavni cilj kluba je poticanje i promicanje sporta - kickboxinga i drugih borilačkih vještina i ostvarivanje vrhunskih rezultata u svrhu stvaranja športskih uzora mladima, kao i promociju naše zemlje diljem svijeta.

Klub posjeduje stručnu školu kickboxinga koji broji 80 djece i mladih. Glavni trener kluba je Dario Jurišić.

Više info na : www.kbk-mornar.hr