Sretni Rab Vas zove na 3 dana/2 noćenja za dvoje s bogatim doručkom u novom ruhu Valamar Imperial Hotela uz piće dobrodošlice u gin baru i wellness: bio sauna, finska i whirlpool već od 1276 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rimljani su s razlogom nazvali Rab Felix Arba - Sretni Rab. Ovog proljeća ili ljeta uvjerite se i sami u tu sreću! Smjestite se u predivnom Valamar Imperial Hotelu, zaplivajte u vanjskom bazenu, opustite se wellness paketom...

Kupon vrijedi isključivo za termin od 01.05.18. do 31.05.18.; 03.06.18. do 12.06.18. i od 23.06.18. do 15.07.18.

Otmjeni hotel za kraljevsko opuštanje nadomak starog grada Raba

Od 2018. godine Valamar Imperial Hotel vam se predstavlja u novom ruhu kako bi vam omogućio savršen odmor rezerviran samo za odrasle.


Smješten kraj egzotičnog gradskog parka blizu plaže i kulturnog i zabavnog života starog grada Raba, ovaj hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine.
Od 2018. godine Valamar Imperial Hotel blista novim sjajem, a vas očekuju moderno uređene dvokrevetne sobe, premium restoran i mnogi drugi poboljšani sadržaji.


Classic soba 16 - 20 m2: 

Strana park, bračni krevet (160x180), max. 2 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija, LCD Sat TV, mini bar, sef.

Nakon bogatog bife doručka, opustite se na ležaljci kraj vanjskog bazena ili u mediteranskom ambijentu wellness centra. Volite li biti aktivni, krenite na jutarnji jogging, romantičnu šetnju gradskim parkom ili vožnju biciklom uređenim biciklističkim stazama. Sunčajte se na atraktivnim rapskim plažama, a navečer kušajte vrhunska vina sljubljena s najfinijim lokalnim jelima u à la carte restoranu i wine baru Veritas ili isprobajte neki od brojnih koktela u novom Sapphire Gin baru.
Na raspolaganju vam je i besplatni prijevoz brodom do romantičnih plaža u uvalama poluotoka Frkanj ili Suhe Punte.

Opuštajući bazen, wellness centar ili plaža?

Iskoristite sve blagodati opuštanja koje vam pruža Valamar Imperial Hotel. Odaberite ležaljku na sunčalištu kraj vanjskog bazena s pogledom na atraktivni park i uživajte u toplim zrakama sunca. Isprobajte vodenu masažu u bazenu, a zatim se počastite koktelom u baru kraj bazena.
Priuštite si jedan od energizirajućih tretmana u wellness & beauty centru hotela. Opustite se u unutarnjem bazenu ili u sauni. Potaknite cirkulaciju uz vodenu masažu whirlpoola. Zatim otpustite sav stres uz Relax masažu čokoladom ili tradicionalnu filipinsku masažu Lava Shells.


Na otoku Rabu s 30 pješčanih plaža i mnogim malim slikovitim uvalama svatko može pronaći svoju idealnu plažu. Želite li doživjeti neke od najljepših plaža otoka, krenite na besplatnu vožnju brodom do poluotoka Frkanj i pronađite svoj mir na jednoj od romantičnih šljunčanih, stjenovitih ili pješčanih plaža u prekrasnim uvalama. Svakako posjetite i plaže nedaleko starog grada i uživajte u kristalno čistom moru i ljepoti njegove smaragdno zelene boje, a večernju zabavu potražite u poznatom beach baru na plaži Banova vila.

WELLNESS & BEAUTY CENTAR

Pronađite svoju oazu mira u wellness centru Valamar Imperial Hotela. Odaberite pojedinačni tretman ili neki od paketa u ponudi. Uživajte u spa zoni s finskom i bio saunom, whirlpoolom i sobom za opuštanje. Zaronite u grijanu vodu unutarnjeg bazena ili se sunčajte u solariju. Zatim se počastite masažom toplim svijećama ili Hot Stone masažom.


Doživite svu ljepotu sretnog otoka Raba!

Otok Rab smješten u Kvarnerskom zaljevu u sjevernom Jadranu pravi je raj za ljubitelje prirode i autentičnog otočkog ugođaja. Njegovu bezvremenu ljepotu prepoznali su davnih dana i Rimljani nazvavši ga Felix Arba ili „Sretni Rab“.
I danas posjetitelje privlači čudesna priroda otoka - od brojnih pješčanih plaža na poluotoku Lopar i zadivljujućih skrovitih uvala na poluotoku Kalifront do očuvanih šuma hrasta crnike, plodnih dolina i stjenovitog planinskog vrha Kamenjak koji zimi štiti od bure.