Proljeće na Kvarneru! 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje u hotelu Tamaris **** za samo 879 kn! Gratis smještaj djeteta do 6 godina!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite jedinstveni odmor u Novom Vinodolskom - povijesnom i turističkom gradu Kvarnera! Parkirno mjesto uključeno u cijenu! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 27.05.2018.

Hotel Tamaris - ugodan ambijent, intimna atmosfera i vrhunska usluga jamče vam nezaboravne trenutke! 

U centralnom dijelu Sjevernog Hrvatskog Primorja, na rivijeri Novi Vinodolski, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski. Zahvaljujući zimzelenoj vegetaciji, blagim uvjetima mediteranskog podneblja, čistom moru, te specifičnoj panorami Novi Vinodolski prepoznatljiv je u prošlosti, sadašnjosti, a zasigurno i turističkoj budućnosti.

Hotel Tamaris je smješten 50 metara od mora, što ga među gostima koji cijene čari Mediterana čini vrlo poželjnim. Ugodno je opustiti se na terasi Oleander!

U blizini je škola ronjenja, veslanje, odbojka na pijesku, tenis, boćanje, jahanje. Trinaest soba i dva apartmana mogu primiti sudionike različitih kongresa (objekt ima konferencijsku dvoranu) te sve koji na more dolaze zbog zdravstvenih razloga.

Sve smještajne jedinice opremljene su:

sustavom inteligentnih soba koji nudi sigurnost, jednostavnost i luksuz, klima uređajem, satelitskom TV, telefonom, priključkom za Internet, mini barom i sefom, kupaonicom s tuš kabinom, sušilom za kosu, balkonom.

Na vama je samo da nas posjetite, a za sve ostalo pobrinut će se ljubazno osoblje Tamaris hotela!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije željenog termina na +385(0)51 792 280 ili mailom: novi@tamarishotels.com, uz KOD i ID kupona po primitku.