Najpovoljnija ponuda za odmor na MREŽNICI! Uživajte u Kampu Slapić****- 3 dana/2 noćenja u MOBILNOJ KUĆICI za do 5 osoba(2 odrasle + 3 djece)+ 3 h korištenja kanu-a,samo 990 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp „Slapić“ obitelji Mataković smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju! Kamp je "dog friendly", psi su dozvoljeni uz nadoplatu na recepciji! Kupon vrijedi od 01.05.-30.06.18. OSIM perioda: 22.06.-26.06.18.!

Mobilna kućica se sastoji od: 30 m2 (7,5x4m). Ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba sa bračnim krevetom i 1 spavaća soba s 3 razdvojena kreveta ). Spojena dnevna soba s kuhinjom,kupaonica, kutni kauč, klima,TV. Natkrivena terasa sastoji se od stola i 4 stolca. U cijenu uključena posteljina.

Lokacija

Kamp Slapić, u vlasništvu obitelji Mataković sa 100 smještajnih jedinica smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. 

Kamp Slapić je udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km. Najjednostavniji dolazak do kampa je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi kamp.

U sklopu kampa nalaze se moderni sanitarni čvorovi te atraktivan restoran!

Kamp Slapić nudi različite mogućnosti razonode, sporta i rekreacije. U kampu je smještena atraktivna plaža na rijeci Mrežnici s nekoliko intimnih otočića i slapova na kojima možete potražiti osvježenje ili uživati u ribolovu. A za naše najmlađe goste u sklopu kampa nalazi se i novo uređeno dječje igralište.

Ako ste aktivni tip osobe, a vaše slobodno vrijeme ispunjeno je aktivnostima u prirodi možete iznajmiti kanu ili se pak provozati na jednoj od mnogih biciklističkih staza u blizini.

U blizini kampa nalaze se i sportski tereni za  tenis, odbojku na pijesku, stolni tenis, paintball...