Opuštanje u Rijeci! Masaža cijelog tijela u trajanju od 75 minuta uljem ricinusa i riže sa kombinacijom eteričnog ulja Ylang Ylanga i mandarine u Happiness aroma studiju za samo 109 kn!

51 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite proljetnu ponudu u Happiness aroma studiju i oslobodite se stresa i napetosti! Kupon se može iskoristiti do 09.06.2018.

“Happiness” Aroma studio - mala oaza punu zdravlja, sreće i obilja!

“Happiness” Aroma studio nudi veliki izbor terapijskih masaža za rješavanje bola i ukočenosti, masažnih rituala za dubinsko opuštanje i unutarnje zadovoljstvo.

Koriste samo organaska ulja i prirodne preparate vrhunske kvalitete (Oshadhi, Florihana). 

Usluge pružaju u vrlo ugodnom ambijentu u kojem je sva pažnja usmjerena na vas. Osvježite svoje tijelo i um, napunite ga novom i svježom energijom u Happiness aroma studiu. 

PROLJEĆE U " HAPPINESS" AROMA STUDIU

Masaža cijelog tijela u trajanju od 75 min. biljnim organskim uljem ricinusa i riže sa kombinacijom eteričnog ulja Ylang Ylanga i Mandarine!

LJekovitost ricinusovog ulja poznata je od davnina. U masaži ricinusovo ulje pomaže kod artritisa, reumatizma, bronhitisa, prehlade i mnogih drugi tegoba. Ricinusovo ulje ima veliku ulogu u kozmetičkim pripravcima zbog visokog udjela vitamina E, koristimo ga za savršen izgled kože. Lagano ulje riže za savršenu hidrataciju kože. Osim duboke hidratizacije na kožu djeluje protuupalno, pomaže u oštećenjima kože i odlično je za tretiranje bora, suhe i osjetljive kože.

Eterično ulje Ylang Ylanga " CVIJET SVIH CVIJETOVA" ljubavno ulje senzualnog mirisa potiče savršeno raspoloženje i uklanja stres. Osvježava kožu i spriječava starenje kože.

Eterično ulje Mandarine " ULJE DJEČJE RADOSTI" veselog mirisa i umirujućeg djelovanja, savršeno za podizanje energije. Uklanja stres i nervozu. Ulje je bogato ljekovitim svojstvima i ima iznimno pozitivno djelovanje na kožu.

Posebno kreirani pokreti i raskošna kombinacija mirisa stimulirat će vaš organizam, opustiti vaše tijelo i napuniti vas energijom. 

Dozvolite sebi ovaj doživljaj, prepustite se uživanju u raskoši dodira i mirisa. Pobijedite proljetnu omamljenost, oslobodite se stresa i napetosti, napunite se pozitivnom energijom u "Happiness" Aroma studiu! 

POPIS USLUGA: medicinska masaža, terapijske masaže, energetske masaže, egzotične masaže, aroma-relax masaža, aroma rituali, aroma tretmani, dječja masaža, masaža lica, masaža za ruke i stopala...

Masaža ricinusovim uljem ublažava simptome reumatizma, artritisa i gihta, kao i osjećaj umora, psihičke iscrpljenosti te melankolije.