Vrhunac sezone u Novom Vinodolskom! Di Blu apartmani s bazenom uz samu plažu na 8 dana/7 noćenja za do 4 osobe uz 3 h vip saune, korištenje vanjskog bazena, boca pjenušca...10 499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li provesti odmor na samo 1 minutu hoda od plaže? - Di Blu apartmani s bazenom Vaš su rješenje! Kupon se može iskoristiv od 07.07. do 18.08.2018. isključivo od subote do subote.

Di Blu Apartmani - Apartmani pokraj mora s bazenom!

Započnite vaš odmor iz snova u Apartmanima Di Blu. Bilo da želite provesti dan na plaži ili uz bazen s pogledom na plažu ili se želite probuditi ujutro s pogledom na more s kreveta ili jednostavno želite uživati u nezaboravnim romantičnim zalascima sunca s najdražom osobom , apartmani Di Blu su pravi izbor za vas. 

Apartmani Di Blu, izgrađeni 2018, moderni luksuzni potpuno novi apartmani uz samu plažu u Novom Vinodolskom. 

Bazen, sauna i fitness soba su na raspolaganju. 

Svaki apartman ima veliku kuhinju, dvije dvokrevetne sobe s king size krevetom, dvije prostrane i moderne kupaonice, LCD TV, klima, besplatni bežični pristup internetu, prekrasan pogled na more - balkonom ili terasom. 

Plaža je samo jedan skok ili točno 20 m od vašeg apartmana. Ovo je najljepši dio Novog Vinodolskog u blizini novoizgrađene marine. 

Ispred kuće se nalazi besplatno parkiralište za vaš automobil.