Splićanke, kozmetički salon Talija Vam donosi maderoterapiju po 1.put! U 7 tretmana riješite se celulita: maderoterapija - rolling pin metoda/drveni roler, limfna drenaža i kavitacija za 599 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U 4 dolaska sa 7 tretmana riješite se tvrdokornog celulita i postignite glatku i zategnutu kožu: 4x maderoterapije: rolling pin metoda/drveni roler svaka po 30 min, 1x kavitacija + 2x limfna drenaža aparaturna! Kupon vrijedi do 17.06.2018.

Visok utjecaj stresa, preskakanje obroka, neispavanost i iscrpljenost su stanja koja uz genetičke predispozicije ubrzavaju nastanak celulita. Primjerenom prehranom, aktivnošću te tehnikama masaže i anticelulitnih tretmana moguće je postići dobre rezultate koji pomažu da vaše vezivno tkivo bude čvršće, a nakupine celulita manje.

Maderoterapija se upotrebljava sa ciljem da oblikuje figuru. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. Također, razbijaju se džepovi upornog celulita!

LIMFNA DRENAŽA otklanja višak tekućine iz organizma (lica ili tijela) . Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari do stanice, te njezino bolje funkcioniranje.


Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.