Proljeće na otoku Murteru! Luksuzne mobilne kućice Camp Rehut**** u prekrasnoj uvali Slanica na 3 dana/2 noćenja za do čak 6 osoba uz razgledavanje ranča konja Pocahontas i jahanje za 979 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka Vas oduševi murterska priroda i odmor za pamćenje u Camp Rehut****! Uživajte u razgledavanje ranča konja Pocahontas i jahanju prema dogovoru! Iskoristivost kupona do 15.06.2018.

Odmor uz plažu Slanica u predivnim mobilnim kućicama kampa Rehut!

Kamp Rehut smjestio se u prekrasnom okruženju uvale Slanica na otoku Murteru odakle puca božanstveni pogled na Kornatsko otočje, poznati nacionalni park.
Slanica je najljepša uvala na otoku i nalazi se svega nekoliko minuta vožnje te desetak minuta šetnje od mjesta Murter, u okruženju guste borove šume.
Kamp se nalazi u neposrednoj blizini mora i poznate pješčane plaže koja će vam pružit sve morske radosti. Idealna je za obitelji s djecom.


Manji kapacitet kampa jamči vam privatnost, mir i tišinu pa je stoga idealan za sve koji žele u opuštenom okruženju uz more provesti svoj odmor i pobjeći od velikih gužvi.

Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, "glampingom" - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu.

Svakoj se kućici prilazi putem popločenih stazica i stubišta kojima vas prate voćke i ljekovito i mirisno bilje. Ispred kućica su prostrane natkrivene terase, izrađene od prirodnog drveta, namještene tako da se na njima može blagovati, ili opušteno čitati knjiga ležeći u hladu. Od ranoga jutra pa sve do zalaska sunca sa svake terase pruža se prelijep pogled na okolinu, bilo na okolna gorja ili na more, ali uvijek na autohtonu murtersku prirodu, i pitomu i divlju u isto vrijeme.

Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu ili barem toalet. Na krevetima je nježna pamučna posteljina, koju zajedno s ručnicima mijenjamo svaki treći dan, a što je posebnost kampa Rehut. Kuhinje su opremljene svim potrebnim posuđem i kuhinjskim aparatima, uključivo i perilicom za posuđe, tako da će svaki pravi gurman uživati u pripremi jela, a kasnije i ručavanju sa svojim najmilijima. 

Ranč konja Pocahontas

Vlasnici kampa imaju ranč konja Pocahontas na kojemu se možete družiti s konjima, proći školu jahanja, ili unajmiti konja za jahanje u moru ili u prirodi. 

Ponuda uključuje i razgledavanje ranča konja Pocahontas i jahanje prema dogovoru!

Ponuda hrane i pića 

Vlasnici kampa u svom organskom vrtu uzgajaju povrće koje gosti kampa mogu kupiti svakodnevno u kampu. Uz to se nude i originalni recepti za pripremu domaćih autohtonih jela. U neposrednoj blizini kampa je više beach barova i restorana tipa grilla i pizze, dok je u samom Murteru veći broj odličnih restorana s velikom ponudom jela iz domaće i internacionalne kuhinje.