Predahnite u uvali otoka Lošinja Artatore i uplovite u oazu mira na 3 dana/2 noćenja u apartmanu Patrik uz besplatni wi-fi za 2 odrasle osobe i 1 dijete ili za 4 osobe već od 549 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Artatore se nalaze u istoimenoj uvali otoka Lošinja, udaljene 8km od najvećeg mjesta na otoku - Malog Lošinja, poznato po svojim gustim borovim šumama, bujnoj vegetaciji, svježem zraku i kristalno čistom moru. Ponuda se može iskoristiti isključivo do 02.06.18.

Patrik - Artatore: 2+1

Opremljenost smještaja

Broj soba: 1
Broj ležaja: 2 
Pomoćnih ležaja: 1

Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba.
Opremljena kuhinja: štednjak, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhinjske krpe.
SAT-TV
Klima uređaj
Internet pristup
Posteljina
Ručnici
Upotreba roštilja
Terasa s stolom i stolicama

Sportski sadržaji u blizini:

Tennis
Ronjenje
Biciklizam


Patrik - Artatore: B4

Broj soba: 2
Broj ležaja: 4 
Kupaonica sa WC-om, kadom

Opremljena kuhinja: štednjak, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kuhinjske krpe.
SAT-TV
Klima uređaj
Internet pristup
Posteljina
Ručnici
Upotreba roštilja
Terasa s stolom i stolicama


Artatore

Artatore se nalaze u istoimenoj uvali otoka Lošinja, udaljene 8km od najvećeg mjesta na otoku - Malog Lošinja jedno su od najljepših otočkih naselja, novijeg datuma, poznato po svojim gustim borovim šumama, bujnoj vegetaciji, svježem zraku i kristalno čistom moru.

Artatore su najljepše u ljetnim mjesecima kada gotovo svaka kuća nudi smještaj u privatnim apartmanima i sobama, a restorani odličnu kuhinju što čini Artatore omiljenim odredištem velikog broja posjetitelja koji znaju cijeniti miran odmor.


Zbog svojeg položaja i dobro zaklonjene uvale od većine vjetrova Artatore su popularne i među brojnim nautičarima koji ovdje mogu naći vezove i sidrišta za svoja plovila.

Dodatne pogodnosti: najam bicikla u iznosu 50,00 kn po osobi i danu (umjesto 70,00 kn), plaćanje na licu mjesta; najam skutera po cijeni od 250,00 kn na dan (umjesto 300,00 kn), plaćanje na licu mjesta; polupodmornica u iznosu 70,00 kn po osobi (umjesto 80,00 kn).