Udobno se smjestite u apartmanima i uživajte u dobrobitima Velog Lošinja...Ponuda se može iskoristiti isključivo do 02.06.18.

Armida - Veli Lošinj

Parkiralište: javno
Broj apartmana u kući: 2
Broj osoba: 4+1


Osnovne informacije o smještaju

Površina (m2): 54
Broj soba: 2
Broj ležaja: 4
Broj pomoćnih ležaja: 1
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba.
Opremljena kuhinja: štednjak, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, kuhinjske krpe.
Terasa s stolom i stolicama.
Etaža: prizemlje.
Pogled iz smještaja: dvorište, naselje.
Dozvoljeno pušenje.
SAT-TV, klima uređaj, perilica za posuđe, Internet pristup, posteljina.
Upotreba roštilja.
Sportski sadržaji u blizini: tenis, vodeni sportovi.


Armida 2

Apartman Armida 2 Hrvatska je udaljen 600 metara od mora, 800 m od centra grada, u Armida Velom Lošinju - otok Lošinj.Privatni smještaj apartman Armida 2 idealan je za 4 osobe i ima 2 sobe.Smještaj je opremljen: internet , TV, grijanje, klima uređaj.


Broj osoba: 4
Površina (m2): 51
Broj soba: 2
Broj ležaja: 4
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba
Balkon s stolom i stolicama
Etaža: 1. kat
Pogled iz smještaja: dvorište, naselje
Opremljena kuhinja: štednjak, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, kuhinjske krpe. SAT-TV, klima uređaj, perilica za posuđe, Internet pristup, posteljina, ručnici.


Veli Lošinj

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku.


U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.

Dodatne pogodnosti: najam bicikla u iznosu 50,00 kn po osobi i danu (umjesto 70,00 kn), plaćanje na licu mjesta; najam skutera po cijeni od 250,00 kn na dan (umjesto 300,00 kn); polupodmornica u iznosu 70,00 kn po osobi (umjesto 80,00 kn), plaćanje na licu mjesta.