Studio Semper Pulchra u centru Zagreba donosi Vam 2x anticelulitne masaže u trajanju od 30 minuta za samo 89 kn! Dočekajte ljeto čvrste i zategnute kože!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica, stoga brzo po svoj kupon! Kuponi su iskoristivi do 16.06.2018.

Posljedice celulita su: loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo, punjenje i povećanje volumena masnih stanica, oticanje nogu, celulitne promjene kože i potkožja, pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Anticelulitna masaža


Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel. 099 414 7938 uz KOD i ID kupona po primitku.