Požurite i zgrabite 3 dana relaksacije! 2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u hotelu Adria u Biogradu uz uključenu slanu sobu, vitaminsko iznenađenje, korištenje bazena za 1149kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda za dvije osobe uključuje 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona u klasik sobama hotela Adria u Biogradu. Uključen je ulaz u slanu sobu, 1x dnevno vitaminsko iznenađenje, korištenje unutarnjeg bazena i popust na masaže od 20%!


Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior)

sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, minibar, telefon, satTV

pansionski buffet restoran

aperitiv bar s terasom

bazen – dva vanjska i unutarnji

wellness (sauna, slane sobe, finska sauna)

kongresne dvorane – velika 170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta

natkrivena polivalentna sportska dvorana

mjenjačnica

parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta (uz nadoplatu)

besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela

Gastro

U restoranu hotela Adria dnevno se nudi veliki izbor jela, autohtone domaće i internacionalne kuhinje, vodeći računa o potrebama, navikama i željama gostiju.

Hotelski restoran je kapaciteta 250 sjedećih mjesta, klimatiziran je, a zajedno sa otvorenom terasom kapaciteta 120 mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih vrsta ugostiteljskih usluga.

U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar, kao idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave i čitanje dnevnih tiskovina.

Sport i rekreacija

Hotel Adria zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po mjeri sportaša rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu  i profesionalni sportaši. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga. Hotel je smješten u okruženju svježeg i čistog zraka, u blizini se naleze rekreativne i biciklističke staze.

polivalentni teren (nogomet, rukomet, košarka…)

odbojkaški teren

fitness dvoranu

bučalište