Smještaj u povijesnoj jezgri Šibenika na 3 dana/2 noćenja za dvoje u udobnim apartmanima Matija&Mia! Budite u centru zbivanja i uživajte na prekrasnoj Šibenskoj rivijeri za 549 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite duh starog Šibenika uz smještaj u samoj povijesnoj jezgri grada! Ugodna predsezonska klima pravo je vrijeme za razgledavanje brojnih gradskih znamenitost ili izlet u obližnji NP Krka! Kuponi su iskoristivi do 10.06.2018.

Apartmani Matija & Mia nalaze se u samoj povijesnoj jezgri predivnog grada Šibenika, na 700 metara od gradske plaže Banj. 

U sklopu objekta gostima su na raspolaganju besplatni WiFi i smještajne jedinice s opremom za kuhanje i besplatnim klima-uređajem. 

Svi apartmani sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef i prostor za sjedenje. Također, svi imaju dobro opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom. Vlastite kupaonice uključuju tuš i sušilo za kosu. 

Najbliži restoran smješten je svega 30 metara od apartmana Matija & Mia, a do kafića i trgovine prehrambenih proizvoda ima samo 100 metara. 

Utvrda sv. Nikole nalazi se na 3,4 km. Apartmani su smješteni 12,3 km od Nacionalnog parka Krka i 5 minuta hoda od autobusnog stajališta. Splitska zračna luka udaljena je 45 km.

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap.