Svibanj u srdačnom Selcu! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Selce uz panoramsku vožnju Crikveničkom rivijerom brodom Mali Marino sa ostakljenim dnom za samo 899 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljetna 3 dana za pamćenje! Upustite se u sadržajan odmor u hotelu Selce... Djeca do 6 godina gratis polupansion na 3.krevetu s dvije odrasle osobe! Kupon vrijedi isključivo od 11.05.18. do 13.05.18.

12.05.2018. u 18,00 h brodski izlet (cca. 90 min.): panoramska vožnja Crikveničkom rivijerom brodom Mali Marino sa ostakljenim dnom, razgledavanje morskog dna uz uključenu degustacija vina na brodu. U slučaju lošeg vremena izlet brodom može se prebaciti na slijedeći dan. O točnom vremenu polaska broda gosti će biti obaviješteni prilikom dolaska u hotel.

Hotel Selce na raspolaganju ima 93 "pametne" sobe Svaka soba je opremljena sa Sat-Tv, telefonom, sušilicom za kosu i klimom. Hotel je smješten u centru Selca, tek nekoliko metara udaljen od mora, i 50 metara udaljen od plaže.
Hotelski pansion nudi doručak i večeru u obliku švedskog stola. Dodatno, hotel ima manju kongresnu dvoranu (30 sjedala) i besplatan Wi-fi kutak na području recepcije. Hotel je samo 40km udaljen od Rijeke i otprilike 20km od zračne luke.


Sobe s pogledom na park

Hotel raspolaže sa 41 prekrasnom sobom sa pogledom park. Uživajte i opustite se u našim velikim komfornim sobama sa pogledom na mjesto Selce, okolinu te brda.
Sobe su opremljene sa velikim odvojenim/spojenim krevetom, sofa (pomoćni ležaj), francuski balkon, kupaonicom, sušilom za kosu, klimom, telefonom te SAT-TV.


Sobe s pogledom na more

Hotel raspolaže sa 26 prekrasnih soba sa pogledom na more. Uživajte i opustite se u našim velikim komfornim sobama sa pogledom na more koje imaju balkon sa predivnim pogledom na kvarnerski zaljev te otok Krk.
Sobe su opremljene sa velikim spojenim krevetom,sofa (pomoćni ležaj), kupaonicom, sušilom za kosu, klimom, telefonom te SAT-TV.


Smještaj u standard dvokrevetnoj sobi pogled mjesto - besplatni upgrade na morsku stranu prema raspoloživosti!