Pregled i popravak zuba u privatnoj ordinaciji dentalne medicine mr.sc. Edita Marčan za 99kn! Redoviti pacijenti dobivaju GRATIS pjeskarenje zuba, 1 bijeli ispun i 50% popusta na izbjeljivanje zubi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ostvarite vaš osmjeh iz snova te iskoristite sjajnu ponudu ordinacije dentalne medicine mr.sc. Edita Marčan u RIJECI !!! Ordinacija ima ugovor s HZZO te upisuju nove pacijente! Kupon iskoristiv do 10.06.2018.!

Ordinacija dentalne medicine Mr.sc.Edita Marčan 

Ordinacija dentalne medicine Mr.sc.Edita Marčan dr.med.dent. djeluje na adresi Adamićeva 24/II od 2003. godine. Naša specijalnost je liječenje korijenskih kanala koje spada u granu endodoncije te restorativna dentalna medicina i protetika.

Osnovni motiv rada naše ordinacije je osobni pristup svakom pacijentu,stručno usavršavanje i zadovoljavanje želja naših pacijenata. 

Veliku pažnju posvećujemo posebno najmlađim pacijentima u namjeri da ih se oslobodi straha od “zubarske stolice i bušilice” pružajući tijekom zahvata bezbolnost i rješavajući ih nelagode. 

U toku svih dentalnih tretmana pacijenti mogu dobiti lokalnu anesteziju i tako lakše podnijeti rad u ustima.

Pored pružanja privatnih usluga naša ordinacija dentalne medicine ima i sklopljeni ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje. Mr.sc Edita Marčan surađuje sa više doktora specijalista a posebno iz područja ortodoncije i oralne kirurgije. 

Kako bi maksimalno pružili kvalitetu svojim pacijentima primjenjujemo najnovije materijale i metode koje su u skladu sa svjetskim trendovima.