Proljeće u predivnoj Vili Luxor! Započnite uživati u suncu i moru u Rogoznici uz 3 dana/2 noćenja za dvoje već od 549 kn! Jedno dijete do 10 godina ima GRATIS boravak!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između: 2 ili 5 noćenja za dvoje! Jedno dijete do 10 godina GRATIS! Kuponi su iskoristivi od 28.04. do 25.05.2018.!

Vila Luxor je novi turistički objekt koji privlači poglede svojom vanjštinom i atraktivnošću. Sastoji se od četverokrevetnih, trokrevetnih i dvokrevetnih apartmana AP/ST.

U sastavu apartmana nalazi se: kupaona, WC, blok kuhinja (električni štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, posuđe), stol, 4 stolice, francuski ležaj za dvije osobe i dva ležaja, balkon i terasa.

Vila se nalazi u neposrednoj blizini mora gdje su smještene plaže od pijeska i šljunka.


Sport i zabava

U blizini se nalazi nacionalni park Kornati sa mnogobrojnim otocima te nacionalni park Krka sa svojim prelijepim slapovima. Iz mjesta se organiziraju jednodnevni izleti u sve gradove i nacionalne parkove. Samo mjesto pruža mogućnost odmora, sporta i rekreacije, pa možete unajmljivati plovila, igrati tenis, završiti tečaj ronjenja, upravljati plovilima...U blizini je i popularni disco club Aurora (4 km od Rogoznice), 1 od najvećih diskoteka na Jadranu.

Rogoznica

Rogoznica je mjesto u srednjoj Dalmaciji smještena između 2 veća centra Splita i Šibenika. Mjesto bi mogli podijeliti na stari i novi dio.

Stari dio je izuzeto atraktivan i daje mediteranski ugođaj sa svojom arhitekturom i ribarskim brodicama na rivi. Naseljen je već u antičko doba, a bio je poznat po tome što je kovao svoj vlastiti novac. Luka Rogoznica bila je još u vrijeme mletačkog vladanja najsigurnija luka za male brodice zbog plitkog mora. Sada se na tom mjestu nalazi marina Frapa koja je najsigurnije zaklonište za jahte na tom dijelu obale.

U mjestu se nalazi tržnica, ribarnica, pošta, pekara, mesnica, razni marketi, ambulanta te desetak restorana koji pripremaju specijalitete od riba, školjki, rakova te drugih morskih plodova, a kod kojih je moguće izvršiti rezervaciju.

Rogoznica se nalazi na srednjem Jadranu, te je okružuju veći gradovi Split, Šibenik, Trogir i Primošten.