Uz Smart Travel na romantičan vikend u bajkovitom Pragu, Češky Krumlov i Telč na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu 3*! Garantirani polazak iz Splita od 30.05. do 02.06.2018. za samo 1439 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Šibenika i Zadra uz prethodnu napomenu. Kupon vrijedi isključivo za termin putovanja od 30.05. do 02.06.2018.

POLAZAK: 30.05.-02.06.2018. (GARANTIRANO!) Provedite romantičan vikend u bajkovitom Pragu, gradu koji će Vas oduševiti slikovitim ulicama, mostovima, kulturno povijesnim znamenitostima, romantičnom večernjom vožnjom po Vltavi, mnogobrojnim pivnicama i bogatom gastro ponudom! No, posjetiti ćemo romantični Češky Krumlov i slikoviti Telč... napomena: Moguć polazak iz Šibenika, Zadra!

1. dan: SPLIT/ŠIBENIK/ZADAR (30.05.)
Sastanak grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici u 20.30h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 21.00 h u pravcu Češke. Moguć polazak iz Šibenika i Zadra, uz prethodnu najavu (sa naplatnih kućica). Noćna vožnja kroz Hrvastku, Sloveniju i Austriju prema Češkoj, uz kraća usputna zaustavljanja po potrebi grupe…


2. dan: ČEŠKY KRUMLOV - PRAG (31.05.)
Dolazak u ČEŠKÝ KRUMLOV, romantično mjesto pod zaštitom UNESCO-a i jedan od najljepših gradića Češke. Ovaj gradić nastao u 14. stoljeću oko dvorca obitelji Rosenberg, smjestio se uz rijeku Vltavu. Po dolasku, slijedi šetnja sa pratiteljem preko dvorišta dvorca prema središtu živopisnog grada. Slobodno vrijeme za kavu, čaj i kupnju suvenira. Okupljanje grupe i odlazak u Prag. Po dolasku u Prag slijedi šetnja samim središtem grada i upoznavanje s glavnim znamenitostima: VJENCESLAVOV TRG, VACLAVSKA TRŽNICA, STAROGRADSKI TRG S ASTRONOMSKIM SATOM I TYNSKOM CRKVOM, OBECNI DŮM, PRAŠNA BRANA te zatim slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Odlazak u hotel. Noćenje.


3. dan: PRAG (01.06.)
Nakon doručka, okupljanje grupe i odlazak u razgled grada: HRADČANI- KATEDRALA SV. VÍTA - KARLOV MOST - STAROMĚSTSKÉ NÁMÊSTÍ - VÁCLAVSKÉ NAMĚSTÍ. HRADČANI, jedan su od najvećih dvoraca na svijetu, a ujedno i rezidencija čeških vladara, čijim veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi GOTIČKE KATEDRALE SV. VITA u kojoj su pokopani češki vladari. Unutar rezidencije, nalazi se ZLATNA ULICA, iz 16. st., koja je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (NAPOMENA: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme). MALA STRANA, barokna je četvrt s pitoresknim kućama, smještena u podnožju dvorca i nalazi se nasuprot STAROGA GRADA, no da biste došli do nje trebate prijeći KARLOV MOST, na kojem se nalaze štandovi umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave. Čak 400 godina bio je jedini most u PRAGU, a prema poznatoj praškoj legendi: ako se želite ponovo vratiti u Prag, morate staviti ruku na spomenik sveca JANA NEPOMUKA, svećenika bačenog sa mosta i zaželiti želju. Šetnja nas dalje vodi do STAROMĚSTSKÉ NÁMÊSTÍ, najljepšeg i najživljeg mjesta u središtu staroga grada, gdje se nalazi spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama, gdje i završavamo naš razgled. Slobodno vrijeme za indidivualne programe. Navečer
predlažemo odlazak na romantičnu vožnju brodom po VLTAVI u trajanju od 2 sata, uz bogati švedski stol (nadoplata, prijava u agenciji). Povratak u hotel. Noćenje.


4. dan: PRAG - TELČ - SPLIT (02.06.)
Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak prema TELČU, gradu smještenom u Južnoj Moravskoj, na rijeci Jihlavi. Povijesno središte grada čini gradski trg koji će Vas oduševiti: jedinstveni kompleks sa očuvanim renesansnim i baroknim kućama s visokim zabatima i arkadama koje imaju otvoreno prizemlje. Zahvaljujući slikovitom gradskom središtu, grad je 1992. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Nakon zajedničke šetnje sa pratiteljem putovanja, slobodno vrijeme za kavu, čaj i kupnju suvenira. Okupljanje grupe i kraća vožnja do outlet shopping centra EXCALIBUR CITY koji se smjestio na granici Češke i Austrije. U shopping centru Vas očekuje više od 70 trgovina, barova i restorana: Calvin Clein, Diesel, Desigual, Gant, Gaudi, Guess, Lacoste, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Versace jeans, Mango i ostali brendovi sniženi do 70%... Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska predviđen je u kasnim noćnim satima.