Lipanjski praznici i odmor u Rogaškoj Slatini! 3 dana/2 noćenja s doručkom, 1x večera+cook show u restoranu Kristal za dvoje u Hotelu Zagreb 4* + Wellness&SPA za samo 1499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samo 45 min vožnje od Zagreba čeka Vas vrhunska gastronomska ponuda, očekuju Vas radionice i plesne večeri, bogat animacijski program, duhovno i sportsko buđenje i još mnogo toga... Preporučamo svakako i novo otvoreni LUX ROI SPA, Medico i Beauty!!! Dijete do navršenih 5 godina - GRATIS (u krevetu s roditeljima)! Kuponi se mogu spajati i vrijede za termin 31.05.-30.06.18.!

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt...a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Hotel Zagreb**** sa svojom elegatnim i jednostavnim eksterijerom privlači posjetitelje različitih profila. 2015. godine u potpunosti je osvježio i modernizirao svoj interijer.

Hotel raspolaže sa 44 sobe i 7 apartmana tipa Premium koji očaravaju s prirodnim tonovima svojih interijera koji dočaravaju cvjetni park u hotelskoj sobi. 

Oprema soba: kupaonica (s kadom), fen, WC, LCD SAT TV, telefon, mini bar, ogrtač i ručnici za kupanje, besplatan pristup bežičnom internetu.



Hotel Zagreb povezan je hodnikom sa Grand Hotelom Sava****Superior 
koji  raspolaže s pansionskim restoranom Kristal s 250 mjesta, buffetom za samoposluživanje i showcookingom, restoranom Kaiser à la carte, Lobby barom, najboljim slasticama u Cappuccino baru i kavani Imperial.

Dostupni su Vam također kongresni centar, frizerski salon, novo otvoreni LUX ROI SPA , ROI Medico, ROI Beauty (više od 100 tretmana za njegu tijela i lica), Sava shop kao i opuštanje u bazenu i saunama Lotus.

Novootvoreni LUKSUZNI ROI SPA centar omogućava potpuno opuštanje tijela i duha u prostorijama s dozom duge tradicije Rogaške Slatine.

ROI SPA centar prostire se na više od 1.200 m2 vanjskih i unutarnjih površina. Prepustite se blagodatim učincima ljekovite vode i njezinim sastojcima u obliku finske, turske i infracrvene saune, kao i sanariumu i solnoj sauni.

Umirujuću snagu vode osjetit ćete u tuševima doživljaja i vanjskom ohlađenom bazenu. Pravo okruženje za opuštanje i za sunčanje, tepidarij (prostor sa grijanim ležaljkama) i različiti kutovi s udobnim stolicama i posebnim svjetlosnim efektima.

U NOVOM ROI SPA CENTRU NUDIMO: finsku saunu, sanarium, parnu saunu, tepidarij (grijane stolice), solnu saunu, tuš doživljaja sa učincima, vanjski ohlađeni bazen 22 °c - 26 °c (nadoplata sukladno cjeniku wellnessa).