Upustite se u avanturu i iskušajte Kundalini yogu u Kundalini Yoga Centar za već od 99kn! Upoznajte tehnike disanja, pokreta, relaksacije i meditacije te otkrijte dobrobiti yoge za vaše zdravlje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ZAGREB] Možete izabrati između KUNDALINI YOGE ZA SVE - 2x tjedno u jutarnjim terminima na adresi Hercegovačka 111 ILI KIUNDALINI YOGE U STOLICI ZA 50+ u jutarnjim terminima na adresi: Britanski trg. Kupon se może iskoristiti do 30.06.2018.

KUNDALINI YOGA

Drevni oblik yoge, koju su prakticirali ratnici visoke kaste u Indiji.
Yogi Bhajan je donio tu disciplinu 1969. na Zapad, tj, u Kanadu i u Sjedinjene Države, od kuda se proširila u Europu, a danas i po cijelom svijetu.


Kundalini yoga se sastoji od istih elemenata kao i drugi oblici yoge :
A to su tehnike disanja, pokreta, relaksacije i meditacije.


Slijed pokreta, ritma i zvuka, objedinjuje svaki dio tvoga tijela, uma i duše.
Prijašnje iskustvo joge ili sličnih disciplina nije potrebno da bi počeli postizati nedvojbene rezultate već pri prvim nastojanjima. Kundalini Yoga je program koji je savršen za novo tisućljeće, yoga osvještenosti koja nas uči kako da nadiđemo naša ljudska ograničenja.


S vremenom ta će disciplina uskladiti fiziološke i psihološke uvjete za potpuno zdravlje.
To uključuje uravnoteženi žljezdani sustav, jak živčani sustav, povećani kapacitet pluća, i pročišćavanje emocionalnih blokada. 
Kundalini joga je holistička filozofija koja donosi pomlađivanje i iscjeljenje. Sa redovnim vježbanjem razvijamo osviješteno usklađivanje svoje osobne životne energije sa univerzalnom životnom silom i protokom Prane.
Sveopći učinak je uravnoteženje tvojih čakri i tvojih deset duhovnih tijela.

„Ili se uzdigneš iznad energije i ona te ponese ili ideš ispod energije, koja te onda opterećuje.“
Yogi Bhajan

Bio je to učitelj koji je donio Kundalini Yogu na zapad i nadahnuo mnogobrojne pojedince da žive punijim i sretnijim životom, kroz njegovo podučavanje yoge, meditacije i osviještenog životnog stila. Veliki majstor Kundalini Yoge i Bijele Tantričke Yoge, također ostvario doktorat na području humanističke psihologije zasnovan na njegovim istraživanjima na polju dinamike ljudskih komunikacija.

Također je bio duhovno direktor 3HO fondacije i glavni autoritet religije Sikova za zapadnu hemisferu.