Salon Glitter&Glam u Zagrebu donosi Vam tretman lica Plasma pen: podizanje kapaka u samo jednom dolasku uz kremu za kućnu upotrebu i kompletna njega lica za samo 699 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje 1x tretman podizanja kapaka, kompletnu njegu lica, piling, hidrataciju, masku i kremu za kućnu upotrebu. Kupon se može iskoristiti do 23.06.2018.


Plasmapen (nekirurško podizanje gornjih kapaka / nekirurška blefaroplastika) 

Aparat stvara niz sitnih točkica na koži koje su okidači za trenutačnu reakciju - tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja. Plasmage koristi četvrto stanje tvari - plin - da bi to postigao. Događa se ionizacija plinova iz zraka koje stvaraju malen električki luk. Tim električnim lukovima tretira se određeni problem, dok okolna koža ostaje nedirnuta. Kome je tretman namijenjen? Plasma pen se može koristiti za niz problema na koži kao i pomlađivanje dijelova lica, a primjena je sigurna za sve tipove puti. Sjajni rezultati su pri podizanju očnih kapaka: učinak je sličan kirurškom postupku, ali nema ožiljaka i vrijeme oporavka je kratko, rezultati impresivni. Postupak traje oko petnaest minuta, a krajnji rezultat vidi se za 6-8 tjedana. Jednak je postupak i pri uklanjanje bora, ožiljaka, strija, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože.

Koliko traje? 

Prosječni tretman taje 30-60 minuta, ovisno o veličini tretiranog područja.

Kakvi su rezultati? 

Plasmage može dati zapanjujuće rezultate, ovisno o stanju kože. Zapravo, rezultat se vidi odmah, a konačni za dva do četiri tjedna, kad se koža posve oporavi. Nekima će biti potrebno ponoviti zahvat za najbolji rezultat ili za održavanje stanja. No, rezultati su trajni. 

Koje su prednosti za vas? 

Tretman je neinvazivan; kratko trajanje tretmana; kratko vrijeme oporavka; jeftinije od kirurških zahvata; nema krvarenja ni podljeva; nema anestezije; nema ožiljaka.

Glitter & Glam salon 

Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku. U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži. Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije. Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksakcija. U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i sve vrste masaža; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije. Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora. Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.