Uz Samoborček na praznike u Rim i shopping na 4 dana/3 noćenja s doručkom u hotelu 3*** u okolici Rima za samo 1549 kn/osobi! Prijevoz autobusom iz Zagreba od 21.06. do 25.06.2018.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi putevi vode u Rim... Polazak sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 22:30 sati. Kupon vrijedi isključivo za ovaj termin od 21.06. do 25.06.2018.


Praznici u Rimu - program:

ČETVRTAK: 21.06.2018.

Polazak sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 22:30 sati. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju. 

PETAK: 22.06.2018.

Predviđeni dolazak u Rim u prijepodnevnim satima. Ulazak autobusom na veliki podzemni terminal Gianicolo u neposrednoj blizini Trga sv Petra u Vatikanu. Terminal je izgrađen za Jubilej 2000-te godine i ima veliki self-service restoran i WC. Slijedi razgled Vatikana: TRG I BAZILIKA SV. PETRA – SIKSTINSKA KAPELA (izvana) - ANĐEOSKA TVRĐAVA. Slobodno vrijeme za vlastite programe: mogućnost uspona liftom ili pješice na kupolu bazilike sv. Petra (ulaznica se kupuje na kasi), mogućnost posjete Vatikanskim muzejima sa jednom od najvećih i najvrijednijih svjetskih zbirki te neprocjenjivim Michelangelovim freskama u Sikstinskoj kapeli. Večer je najbolje dočekati i provesti u živopisnoj četvrti Trastevere sa brojnim tavernama, osterijama i barovima. U večernjim satima odlazak autobusom u okolicu Rima i smještaj u hotel. Noćenje.

 
SUBOTA: 23.06.2018.

Doručak. Odlazak autobusom u centar Rima i nastavak razgleda: BAZILIKA SV IVANA U LATERANU – SVETE STUBE – BAZILIKA SV. MARIJE VELIKE – SV. PETAR U OKOVIMA u kojoj je Michelangelov Mojsije – KOLOSEUM I RIMSKI FORUM – KAPITOLIJ – TRG VENECIJE – OLTAR DOMOVINE (Vittoriano). Slobodno vrijeme za vlastite programe. Mogućnost posjete Koloseumu (zbirna ulaznica uključuje Koloseum, Palatin i Rimski forum). U večernjim satima slijedi panoramski razgled Rima iz autobusa „Roma by night“: TRG VENECIJE – KVIRINALSKA PALAČA - TRG REPUBLIKE – DIOKLECIJANOVE TERME  - VIA VENETO, ulica koju je proslavio Fellinijev film „La dolce vita“. Povratak u hotel. Noćenje.


NEDJELJA: 24.06.2018.

Doručak. Odlazak autobusom u centar Rima i nastavak razgleda: AUGUSTOV HRAM – HRVATSKI DOM SV. JERONIMA – PANTHEON – SANTA MARIA SOPRA MINERVA – TRG NAVONA – CAMPO DEI FIORI. Slobodno vrijeme za ručak i odmor. Nastavak razgleda: GESU – FONTANA DI TREVI – ŠPANJOLSKI TRG – VIA DEI  CONDOTTI – VIA DEL CORSO, glavna trgovačka ulica. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.


PONEDJELJAK: 25.06.2018.

Doručak. Povratak prema Hrvatskoj. Zaustavljanje u OUTLET VILLAGEU CASTEL GUELFO kod Bologne. Slobodno vrijeme prema dogovoru za ručak i shopping poznatih talijanskih i svjetskih marki. Nastavak puta i predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.