Ususret ljetu prošećite Opatijskom rivijerom i upoznajte Ičiće! Provedite 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Remisens Hotel Giorgio II i poklonite si idealan obiteljski odmor...za 1638 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more! Čeka Vas paket dobrodošlice - košarica voća i boca vode.

O hotelu:

Remisens Hotel Giorgio II (4*) potpuno je novi hotel brenda Remisens Hotels u Ičićima. Smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor.
Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva. 


Za obitelji s djecom hotel nudi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji.
Tijekom ljetne sezone hotel nudi All Inclusive Light uslugu na bazi punog pansiona, a u ostalim terminima polupansion. Piće iz šankomata uključeno je u cijenu smještaja uz sve pansionske obroke! 


Obiteljski odmor

Remisens Hotel Giorgio II raspolaže s 25 prostranih obiteljskih soba koje će obiteljima s djecom pružiti sav komfor potreban za opušten obiteljski odmor.
U obiteljskim sobama roditelji mogu, ovisno o raspoloživosti, pronaći sve bitne potrepštine za ugodan boravak: dječji krevetić, kadica za kupanje, stolica za hranjenje, grijač bočice, baby phone. Za zabavan i ispunjen odmor naš animacijski tim organizira aktivnosti za cijelu obitelj u Mini, Midi i Teen clubu te u Fit i Active clubu kao i tematske dane i razne sportske i društvene igre.


Vanjski bazenski kompleks sa sunčalištem i dječjim bazenom te privatna hotelska plaža nude vrhunsku ljetnu zabavu prepunu morskih aktivnosti. Za aktivno upoznavanje Opatijske rivijere gostima su na raspolaganju bicikli i štapovi za nordijsko hodanje.

Restorani i barovi

Restoran Remisens Hotela Giorgio II poziva Vas na nezaboravno gastronomsko putovanje Mediteranom uz mirise i okuse kvarnerskoga kraja.
U restoranu možete kušati probrane delicije s naglaskom na riblje specijalitete i plodove mora. Naša bogata i šarolika ponuda temelji se na svježim lokalnim namirnicama uz mirise začinskog bilja i pomno birana hrvatska vina.


Kako bi vaš boravak bio što opušteniji, pića za vrijeme pansionskih obroka (puni pansion tijekom ljetnih mjeseci uz uslugu All Inclusive Light, polupansion u ostalim terminima) uključena su u cijenu boravka.