Adrenalinsko uzbuđenje pokraj Omiša u kanjonu moćne rijeke CETINE uz Zipline! Spuštanje kroz kanjon niz čelično uže uz obuku, osiguranu opremu i pratnju 2 vodiča za samo 299 kn/osobi!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"Adrenalin rush" pokraj OMIŠA! Spustite se kroz kanjon rijeke Cetine uz ZIPline koji Vam garantira do 3h uzbuđenja i prekrasne prirode! Uz dozu vrhunske zabave uživajte u prirodnim ljepotama omiškog kraja! Kupon se može iskoristiti od 02.05. do 01.06.2018.

Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

Adrenalinski poligon ZIPLINE nalazi se u kanjonu rijeke Cetine. Za prelazak cijelog poligona, uz pratnju dva vodiča, grupi od 10 gostiju treba tri sata. 

Mjesto polaska i povratka: ZIPLINE OMIŠ, J. Pupačića 4, OMIŠ. 

Zipline se nalazi 3km od Omiša, u kanjonu rijeke Cetine i sastoji se od 8 žica ukupne dužine 2100m. Prije početka izleta, grupa se nalazi u našoj agenciji gdje se upoznaju s vodičima i potpisuju izjave.

Do starta i natrag je organiziran prijevoz našim kombijem. Prije početka, grupa odlazi do poligona za obuku i svaki gost dobije opremu. Tu se nalaze 2 kratke sajle, dužine 25m, na kojia vam vodiči pokazuju kako kočiti i ponašati se na sajli. Slijedi kratka šetnja do prve sajle, tijekom koje možete uživati u gotovo netaknutoj prirodi i u prekrasnom pogledu na kanjon Cetine.