Mediteranska oaza u Drašnicama! Provedite 4 dana/3 noćenja s doručkom za dvoje u Beach Hotelu! Odmorite na besplatnim ležaljkama ispod suncobrana na zlatnoj plaži...već od 1029 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 3 ili 5 noćenja u predivnim Drašnicama, savršenoj oazi za kvalitetan i nezaboravan odmor! Kupon za ponudu vrijedi od 05.05.18. do 26.05.18.

Ako želite ostaviti svakodnevni život iza vas, naša mediteranska oaza je mjesto gdje ćete pronaći sklonište. Drašnice su mjesto smješteno uz Jadransku magistralu na Makarskoj rivijeri, samo 10 min vožnje od Makarske i mjesta kao što su Brela, Baška Voda, Gradac, Živogošće, Drvenik. Među najljepšim je mjestima na Jadranu koje Makarska rivijera može ponuditi. Ovo malo i mirno ribarsko selo između Podgore i Igrana, krasi Beach Hotel (Hotel Plaža), koji je smješten pokraj mora, uz samu plažu.

Hotel je malena oaza mira, idealna za parove, obitelji te sve one koji su željni spokoja, prirodnih ljepota i uživanja u samom šumu morskih valova i galebova.

Mjesto ima oko 300 stanovnika, a njegova veličina i jedinstven položaj, između mora i planine Biokovo, daju mu unikatan karakter i čine ga savršenim mjestom za odmor.

Bistro more i osunčane plaže u Drašnicama, istinske mediteranske ljepotice, otkrivaju svu raskoš netaknute prirode. Idealno okruženje za bijeg od svakodnevice i odmor uz brojne prirodne blagodati i povijesne znamenitosti kojima ovo mjesto obiluje.

Beach Hotel smješten je na samoj rivi u Drašnicama, samo 10 m od plaže, pa otud i njegov naziv. Nalazi se u neposrednoj blizini borove šume koja stvara prirodni hlad i otkriva veličanstven pogled na Jadransko more. 

U sklopu hotela posluje i restoran sa velikom terasom na dvije etaže u kojem možete uživati u različitim jelima pripremljenima po vrhunskoj recepturi.

Mogućnost organizacije izleta (minimum 20 pax): izlet Korčula sa brodom 210 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta); cjelodnevni izlet na otok Hvar i Brač 170 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta).