[Stubičke Toplice] Uhvatite "ritam na konju"! Škola jahanja u trajanju 2 školska sata za djecu i odrasle uz uključenu zaštitnu opremu u organizaciji Centra Ritam s konjem za samo 139 kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U glavi ti je pomutnja jahati ili ne, kako se uopće upravlja konjem? Mini škola jahanja pravi je odgovor na tvoje nedoumice! Kroz 90 minuta isprobat ćeš sve svoje mogućnosti, sposobnosti i stvarnu želju da postaneš pravi jahač! #LoveRiding

Centar "Ritam s konjem" podružnica je Udruge fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja osnovan s ciljem pružanja inovativnih i nedostupnih terapija pomoću konja osobama s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom kao dio rehabilitacijskog procesa. Osim toga, pružaju i aktivnosti rekreativnog jahanja za građanstvo kojima također žele približiti znanje o jahanju i konjima kao oblika razonode i boravka u prirodi sa životinjama koji su nam svakako potrebni jer smo konstantno izloženi stresnoj svakodnevici.

U mini školi jahanja polaznici ostvaruju prve jahaće kretnje na konju. Škola obuhvaća učenje pripreme konja za jahanje (timarenje, čišćenje kopita, sedlanje), psihologiju konja i jahanje u jahalištu gdje se rade prvi koraci i pokreti u sedlu.