Mediteransko zelenilo na 4 dana/3 noćenja u Valamar Orsera Camping Resortu kod Vrsara za 4 odrasle osobe i 2 djece do 10 godina! Uz završno čišćenje, posteljinu, ručnike, parking...samo 780 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li istražiti okolicu kampa, nadohvat ruke su vam i gradovi Vrsar, Poreč i Rovinj, vrijedni cjelodnevnog obilaska. Kupon vrijedi isključivo za termin od 05.05.18. do 19.05.18.


Orsera Camping Resort*** - šarmantni kamp kraj mora i umjetničkog grada Vrsara

Za sve one željne dodatne udobnosti i osjećaja odmora u domu daleko od doma, camping homeovi u Orsera Camping Resortu idealno su mjesto za kampiranje na osebujnoj obali Istre. Odmor u camping homeu pravi je odabir za one koji žele moderne sadržaje, dodatnu privatnost i udobnost. S natkrivenih drvenih terasa potpuno opremljenih camping homeova pruža se, poput čistog užitka, prekrasan pogled na okolno zelenilo i jadransko more.


Obilježja: lokacija uz more, blizu grada Vrsara; terasaste parcele i camping homeovi s pogledom na more; 900 m dugačka obala s plažama (Plava zastava); sportski centar na plaži i ronilački centar; animacijski program.

Djeca do 12 godina su oslobođena plaćanja boravišne pristojbe. Djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe na licu mjesta.


Doživite Orsera Camping Resort!

Smješten u mediteranskom zelenilu i u neposrednoj blizini umjetničkog Vrsara, Orsera Camping Resort idealno je mjesto za ljubitelje odmora u prirodi. Okružene 900 metara dugom plažom, kaskadno posložene parcele i camping homeovi nude prekrasan pogled na more i 18 otočića. Ovaj kamp, koji odiše prijateljskim ozračjem, ujedno je i odlično polazište za istraživanje obližnjih Poreča i Rovinja.

Prekrasna okolica idealna je za šetnje i trčanje, dok sportski centar u kampu nudi sve potrebno za zabavu na moru. Parcele s kojih se pruža jedinstven pogled i camping homeovi smješteni su u bujnom mediteranskom zelenilu i okružene plažom označenom Plavom zastavom na kojoj se možete opustiti dok se vaši najmlađi zabavljaju na dječjem igralištu ili u dječjem klubu. Orsera Camping Resort nudi vam i brojne dodatne usluge poput besplatnog bežičnog Interneta, mini marketa i restorana Vala s terasom i lijepim pogledom na more. Želite li istražiti okolicu kampa, nadohvat ruke su vam i gradovi Vrsar, Poreč i Rovinj, vrijedni cjelodnevnog obilaska.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.