Valamar San Marino Resort otkriva pješčani raj na Rabu! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz 1 dijete do 12 godina u Family Hotelu Plaža! Piće uključeno uz obroke, Rajska plaža...samo 966 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen obiteljski odmor u rajskom okruženju! Udobno se smjestite u superior trokrevetnoj sobi s balkonom i pružite si nezaboravno iskustvo na otoku sreće... Kupon vrijedi isključivo za termin do 31.05.18.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Nezaboravan obiteljski odmor uz Rajsku plažu na otoku Rabu!

Otkrijte pješčani raj na otoku!

Mjesto Lopar na otoku Rabu krase čak 22 pješčane plaže i mnoštvo malih, skrovitih uvala, pa svatko može pronaći plažu po svom ukusu.
Od svih otočkih plaža najpoznatija i najpopularnija je Rajska plaža koja se nalazi 200 m od San Marino Resorta. Ovu plažu posebno vole djeca, ne samo zbog igri u pijesku, nego i zbog plitkog mora i brojnih sadržaja prilagođenih najmlađima. Ova pješčana plaža dugačka 1500 m, zbog plitkog i toplog mora idealna je za obitelji s djecom.

Djecu posebno oduševljavaju igre u pijesku, akvagan i brojna dječja igrališta u hladovini blizu plaže. Njeno čisto more i uređenje nagrađeni su Plavom zastavom.
Aktivnije goste posebno privlači odbojka na pijesku, uzbudljivi sportovi na vodi i ronjenje. A za one željne opuštanja, tu su udobne ležaljke i ponuda brojnih barova uz plažu.
Do skrovitih robinzonskih plaža ili naturističkih plaža možete doći automobilom, vlastitim brodom ili taxi brodovima iz Lučice smještene u blizini resorta.
San Marino Resort je smješten 200 m od najveće i najpoznatije rapske Rajske plaže.

Plaža Family Hotel
 

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.


Superior trokrevetna soba, balkon - Plaža Family Hotel

Izdvojeni sadržaji:

Balkon
Spojeni krevet + sofa
Max. 3 osobe
Kupaonica s tušem
Klimatizacija
19 m2

Sadržaji: Sat TV