Beauty centar Kozlinger u Zagrebu nudi Vam 2 opcije tretmana lica: dermapen sa dijamantnom mikrodermoabrazijom, te ultrazvukom sa već od 289 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte iznimne tretmane lica u beauty centru Kozlinger i birajte između 2 ponuđene opcije. Pomladite i obnovite kožu lica, smanjite bore ili eventualne pore i ožiljke... Podignite imunitet kože i održite kapacitet održavanja vlage...

TRETMAN LICA SA ODMAH VIDLJIVIM REZULTATIMA - za regeneraciju kože, pomlađivanje, smanjenje bora, pora i ožiljaka

iglična MEZOTERAPIJA DERMAPENOM, dijamantna mikrodermoabrazija i ultrazvuk sa kolagenskim ili hijaluronskim serumom i maskom prema tipu kože
redovna cijena za dermoabraziju i mezoterapiju 950 kn (ultrazvuk gratis-nemamo ga u cjeniku)  - promo cijena  400 kn

 MEZOTERAPIJA se izvodi uređajem u obliku olovke sa mikroiglicama kojim se uklanjanjaju bore i ožiljci nekirurškim putem.
Tretman je gotovo bezbolan
Sam tretman je osmišljen tako da prirodnim putem potiče obnavljanje kože,tj vertikalnim ubodima iglicama radimo površinsko mikrooštećenje kože,koje samom obnovom potiču veću proizvodnju kolagena.
Dubina prodiranja iglica je precizno kontrolirana ( 0.2 – 2. 00 mm ) ,stoga je sigurnija i efikasnija inačica već dobro poznatog dermarolera, a i zbog samog kuta uboda, koji pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te samim time smanjuje mogućnost oštećenja kože. Prednost je također i dostupnost manjih područja kao što su oko očiju,usana…
Kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju ,stoga su prvi rezultati vidljivi nakon 28 dana. Najbolji rezultati se vide kod kože sa ožiljcima od akni, strija, dubokih bora.


Tretmani se izvode za:
✓ lifting lica
✓ otklanjanje bora
✓ skupljanje pora
✓ uklanjanje pigmentacija

O CENTRU:

Beauty Centar Kozlinger radi pod ovim imenom od 1998. godine. Iza njih je 18 godišnje iskustvo u radu. Počeli su s radom u Voćarskoj 40 , do proljeća 2015. godine bili su na adresi Škrlčeva 7, a sada su u ulici Hermana Bužana 5.
 

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 01 2316 662 ili 098 1933 368, uz KOD i ID kupona po primitku.