Svibanj u mediteranskim bojama Orebića! 3 dana/2 noćenja za dvoje u hotelu Aminess Grand Azur uz ALL INCLUSIVE LIGHT uslugu i piće u restoranu za vrijeme ručka i večere... već od 1659 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 7 godina u sobi s dvoje odraslih uključeno u cijenu! Na odmoru iz snova na raspolaganju imate i korištenje slatkovodnog vanjskog bazena s ograničenim brojem ležaljki i suncobrana; towel service (korištenje hotelskih ručnika). Kupon vrijedi do 30.05.18.

O hotelu Aminess Grand Azur 4* Pelješac: DOVOLJNO BLIZU GRADA, DOVOLJNO DALEKO OD GUŽVE!

S pogledom na more koje Pelješac spaja s obližnjom Korčulom, u Aminess Grand Azuru po cijeni poluotoka dobivate i susjedne otoke.
Zamislite mirnu uvalu na rubu Pelješca, šljunčanu plažu pod bosim stopalima, brod kojim plovite do prelijepe Korčule i opuštajući miris borova koji vas opija na izlasku iz prozirnog Jadranskog mora. U Aminess Grand Azuru na 10 minuta šetnje od Orebića pronaći ćete oazu mediteranskog opuštanja. Zato se ispružite uz more ili na besplatnim ležaljkama bazena i provedite dan ugađajući si.


Aminess Grand Azur – mjesto koje spaja. Pelješac i Korčulu. More i planinu. Vas i fantastičan odmor.

Sadržaji hotela: 185 soba i suiteova, većina s pogledom prema moru, Usluga light all inclusive (doručak, ručak i večera s pićem u vrijeme obroka); šljunčana plaža s najmom ležaljki i suncobrana; vanjski bazen za djecu i odrasle, centar ljepote s masažama i tretmanima; besplatan parking za 100 automobila; 3 dizala; recepcija: 0-24, Ppijava: od 15:00, odjava: do 10:00. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Punionica za električne automobile nalazi se ispred hotela.

 
Sobe u hotelu Aminess Grand Azur: KOMFOR NA ZELENOM PELJEŠCU UZ AZURNI JADRAN!

Smjestite se u jednoj od 185 soba ili u suiteova hotela Aminess Grand Azur i prepustite se toploj dalmatinskoj dobrodošlici.
Bilo da odmor poželite provesti sa samo jednom najdražom osobom ili više njih, hotel Aminess Grand Azur pružit će vam smještaj za sve. Vi birate svoju površinu, od 13m2 do 33 m2, a mi smo se već pobrinuli da vam u njoj ništa ne uzmanjka. Od ugodne klime do osvježavajućeg pića u minibaru ili planiranja nove pelješke avanture na pametnom telefonu na valovima besplatnog interneta.


Restorani i barovi hotela Aminess Grand Azur: OTKRIJTE ZAŠTO JE MEDITERANSKA PREHRANA DOSPJELA NA UNESCO-VU LISTU!

Odmor je kad umjesto vas kuhaju drugi. Zato odaberite uslugu light all inclusive i uživajte dok vam naši kuhari spremaju omiljena jela.


U hotelskom restoranu Aminess Grand Azura dočekat će vas svježe namirnice, izvrsna maslinova ulja i vina te prirodna voda. Imat ćete i otvoren pogled na vrsne kuhare dok vam pripremaju zdrava mediteranska jela (uključena u uslugu light all inclusive). Pelješke delicije po narudžbi kušajte u à la carte restoranu i baru „Lungomare“ na obali. I nikako ne propustite čašicu rakije od rogača ili plavca na otvorenoj terasi aperitiv bara.

Orebić – južni vjetar doživljaja - AZURNO MEDITERANSKO UTOČIŠTE!

Orebić leži na jugozapadu poluotoka Pelješca, ispod brda Sv. Ilije, a gleda na zeleni otok Korčulu do koje će vas brod odvesti za svega 15 minuta.
Grad su proslavili kapetani i pomorci, čija ostavština progovara iz raskošnih vrtova kapetanskih kuća. Danas je Orebić omiljeno odredište Europljana koji bježe od gužve velikih gradova. Bezbrižne trenutke odmora ovdje možete provesti na jednim od najljepših plaža južne Dalmacije u kupanju, ronjenju ili surfanju. A kad ogladnite, potražite konobe i rastopite se uz svježu ribu ili janjetinu te božanstvene kapljice lokalnog vina plavca malog.


Top 5 doživljaja Orebića: pješčana plaža Trstenica, planinarenje na brdo Sv. Ilija s franjevačkim samostanom na stijeni 152 m iznad mora, izleti brodom na Korčulu, jedan od najljepših hrvatskih otoka, Pomorski muzej s predmetima iz slavne pomorske prošlosti Orebića, ljetnikovac Mimbelli i kapetanske korte s egzotičnim biljkama, poput plodnih banana i avokada.