Gladni? Ne propustite ponudu restorana Mediterana u Trogiru! Ponuda od 2 opcije za prste polizati! Birajte između ukusnog mix grill-a ili ribe sa žara - za dvoje već od 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posebna ponuda: uz kupljeni kupon - butelja 0,75L vrhunske kutjevačke graševine 2014.god - 99 kn...regularna cijena 160 kn! Kupon vrijedi do 03.06.2018.!

Restaurant “MEDITERANA” u Seget Vranjici kod Trogira nudi vam bogat izbor domaćih i internacionalnih specijaliteta kao i onih tradicionalnih dalmatinskih poput peke, pašticade itd. Dnevno svježa riba, meso, školjke te povrće većinom iz našeg vlastitog ekološkog uzgoja, prirodni roštilj na drva, jamac su odlične kvalitete jela iz naše kuhinje. Uz to Vam nudimo i bogat izbor vina eminentnih hrvatskih vinara uz preporuku našeg ljubaznog osoblja.  

Za Vas organiziramo prigodne svečanosti: rođendane, krštenja, pričesti, krizme, svadbene večere, poslovne ručkove i sl. te Vam stoji na raspolaganju 80 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu s pogledom na more te 120 sjedećih mjesta na prekrasnoj vanjskoj terasi s jednim od najljepsih pogleda na Jadranu! *Prigodni menu s uključenim pićem već od 23€ po osobi. Dodatni popust za djecu. Mogućnost kreiranja menua po Vašim željama! Osiguran parking u sklopu objekta za sve posjetitelje kao i parking za autobuse u neposrednoj blizini! Za sve informacije slobodno nam se obratite na mob. 099 684 9480. Dragi gosti veselimo se Vašoj posjeti!