Svibanj u Malom Lošinju! Uvjerite se u ljekovitost lošinjskog zraka uz idealan obiteljski domor u Family hotelu Vespera 4* na 3 dana/2 noćenja s polupansionom sve za dvoje već od 1199kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odvažite se za savršen obiteljski odmor i birajte između smještaja u dvokrevetnoj standard sobi s park ili morskom stranom. Opcija Vam je i obiteljska soba s za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 04.05.18. do 06.05.18. i od 13.05.18. do 23.05.18.!

FAMILY HOTEL VESPERA:

Otkrijte pravi mali raj za roditelje i djecu svih uzrasta. Vespera je prvi hrvatski član Kinderhotels Europe, opremljen svime što možete poželjeti za obiteljski odmor. Nalazi se u Sunčanoj uvali, nadomak lijepe šljunčane plaže s kamenim površinama za sunčanje, na svega dvadesetak minuta šetnje od grada Malog Lošinja.


Animacija hotela Vespera prilagođena je dobnim skupinama Za bezbrižnu zabavu tijekom dana brinu se stručni pedagozi i veseli animatori, dok je večer rezervirana za predstave, mini disco i druge zabavne sadržaje za cijelu obitelj.


Klinci će uživati u Pino Baby i Mini Clubu uz didaktičke i društvene igre dok će teenageri pronaći uvijek popularni stolni tenis i nogomet, pikado, igraće konzole, školu tenisa i brojne druge sportske aktivnosti. Kako bi vam što više olakšali brigu za one najmlađe, na usluzi vam je i Mamin kutak otvoren od 0 do 24 gdje ćete pronaći sve potrebno za pripremu obroka i dnevnu njegu vaših mališana.


ZAŠTO IZABRATI FAMILY HOTEL VESPERA?

Hotel je član Kinderhotels Europe. Sadrži cjelodnevne programe i animacije za djecu. Ponuda hotela potpuno je prilagođena obiteljima. Između ostalih sadržaja, tu je i show cooking i dječji buffet kutak u restoranu. Sastavni dio su i Family Acqua Fun kompleks, dječje igraonice, obiteljske sobe i pedijatrijska ambulanta u blizini!


U neposrednoj blizini hotela nalaze se dva dječja igrališta i Family Aqua Fun kaskadni kompleks vanjskih bazena na tri razine. Svaki tjedan organiziramo izlet brodom na obližnji otok Susak u pratnji animatora a preporučamo i razgled Malog i Velog Lošinja hotelskim autobusom.


Uz Activity & Fun program ni odraslima neće biti dosadno. Priključite se aerobiku u vodi uz animatore, isprobajte boćanje, stretching, fitness ili uživajte uz show cooking program.

U hotelskom buffet restoranu kušajte raznovrsna jela uz mogućnost posebne prehrane za osobe sa alergijama. Odlučite li se za program Dine Around, svaku večer vas očekuje a la carte ponuda u nekom od devet obližnjih restorana.