OTOK KORČULA - 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, kamp Port 9 već od 649kn! Priuštite si odmor i druženje - ponuda vrijedi do 6 osoba!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor u blizini mora na čistom zraku pod okriljem guste borove šume!!! Možete izabrati između 2,5 ili 7 noćenja u moblinim kučicama Adriatic Kamp Port 9 - otok Korčula! Kupon vrijedi za 4 odraslih i 2 djece - te se može iskoristiti do 02.06.2018.

Marco Polo Village naše je novo naselje s mobilnim kućicama smješteno u kampu Port 9, u Zaljevu školjki, na otoku Korčuli.

Marco Polo Village nalazi se na otoku Korčuli, na svega 3 km udaljenosti od centra grada Korčule. Uz kamp se prostire privlačna pješčana plaža, zanimljiva za obitelji s djecom.

Šarolika ponuda sportskih aktivnosti, poput tenisa, biciklizma, vožnje kanua, minigolfa, stolnog tenisa zadovoljiti će sve potrebe i očekivanja gostiju željnih avanture i zabave. Kamp je okružen maslinicima i borovom šumom te se proteže na 3 hektara površine. U neposrednoj blizini kampa nalaze se snack bar, supermarket, beach bar, restoran i konoba. 

Za one željne isprobavanja raznolikih specijaliteta i uživanja u vrhunskoj gastronomskoj ponudi pobrinuti će se ljubazno osoblje grilla Galeb, pizzerije Bor i konobe Lanaterna smještenih na samoj plaži.
Ljubitelje prirode i obitelji s djecom očarati će ljepota dalmatinskog krajolika, guste borove šume, maslinici te svježi morski zrak koji stvaraju osjećaj slobode i idealna su podloga za bezbrižan odmor.

Mobilne kućice Marco Polo Village dizajnirane su u duhu dalmatinskog podneblja u kojem su i smještene. Kućice su smještene u kampu na način da se što bolje uklope u svoje okruženje, ali također da našim gostima pruže privatnost i izvorni doživljaj ovog kraja.

Lantana - Mobilne kućice od 32 m2 mogu primiti do 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 djece). Opremljene su vanjskom terasom. Sve kuće imaju vlastitu kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu te su klimatizirane. Uključeni su troškovi za struju, vodu, plin, klimu, posteljinu i ručnike.