Smjestite se tik uz more i ususret ljetu odmorite i predahnite u savršenom kutku za odmor, blizu Zadra, Šibenika i Vodica! Kupon za ponudu vrijedi do 01.06.18.

Apartmani Mišković su smješteni 200 metara od centra naselja Turanj. Turanj je 5 kilometara od Biograda, 25 kilometara od Zadra i samo 6 kilometara od Fun Parka Mirnovec. 


U okolici ima veći broj kafića, restorana, trgovina i prelijepih plaža. Plaža je udaljena samo 20 metara od kuće!

Gostima pružamo besplatni parking i besplatni WiFi. Svi apartmani imaju blagavaonicu i LCD TV. Kuhinja ima pećnicu.
Apartmani Mišković su blizu svega, ali su dovoljno udaljeni da pruže mir i tišinu našim gostima. Gosti imaju pristup svom apartmanu i velikom dvorištu. Imamo dalmatinski kamin uz kuću, na njem je moguće i roštiljati. 
Gosti koji imaju brod mogu parkirati na našoj rivi uz kuću. Imamo i prostor uz plažu na kojem mogu parkirati trailer sa brodom ili skuterom. 
Susjedstvo je tiho i savršeno za obiteljske odmore, a mlađi gosti mogu uživati u aktivnom noćnom životu koji je ljeti jako bogat. 



Nalaze se u šarmantnom naselju Turanj, udaljenom 21 km od Zadra i 47 km od Šibenika, 38 km od Vodica. Zračna luka Zadar udaljena je 14 km. 


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail adbooking.zadar@gmail.com ili na mobitel 095 199 8842, uz KOD kupona po primitku kupona.