Ovaj svibanj okupajte se morskim suncem i uplovite u zanosne uvale i ljepote Selca! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu Selce za dvoje uz piće dobrodošlice za samo 799 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo proljeće uživajte u Kvarnerskom zaljevu i mediteranskom ugođaju...Udobno se smjestite, uživajte u bogatom buffet doručku i bogatoj buffet večeri i očarajte se prirodnim ljepotama Selca... Kupon vrijedi do 01.06.18.

Hotel Selce

Hotel ima 93 "inteligentne" sobe. Svaka soba sadrži besplatni Wi-Fi internet pristup, SAT-TV, telefon, sušilo za kosu i klima uređaj. Hotel je smješten u samom centru Selca, samo nekoliko metara od mora i 50m od plaže.

Hotelski pansion i smještajni aranžmani bazirani su na ponudi uz uključen doručak i večeru. Dodatno, hotel je opremljen kongresnom dvoranom za 30 osoba, te nudimo besplatni Wi-Fi internet pristup. Grad Rijeka je udaljen 40km od hotela, a najbliža zračna luka smještena je na otoku Krku na oko 20km udaljenosti od hotela.

Boravak u standard dvokrevetnoj sobi pogled mjesto uz besplatni upgrade na morsku stranu prema raspoloživosti!

U sklopu hotela Selce nalazi se restoran, pizzeria s terasom, suvenirnica s atraktivnim poklonima, boutique, frizerski salon, mala kongresna sala idealna za manje seminare, team buildinge, kapaciteta 30 osoba.

Opremljenost soba: Sve sobe su klimatizirane sa kupaonicom, SAT Tv, telefonom, fenom. 

Selce je gradić sačuvanim primorskim izgledom i razvijenom turističkom ponudom smještaja (hoteli, auto kampovi, sobe), uglavnom šljunčanih plaža; lučica za čamce, slikoviti lungomare. 

Sportsko-rekreacijski tereni za kopnene sportove (tenis, minigolf) te za sportove na vodi. Kulturno-zabavne programe nudi, uz Selce, nudi i nedaleka Crikvenice.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na mail: reception@hotel-selce.com ili telefone 051/768 222 i 097 710 5445!