Bijeg od svakodnevnice u šarmantno Selce na 2 dana/1 noćenje s polupansionom za dvoje u hotelu Selce uz piće dobrodošlice i pizzom po izboru u hotelskom restoranu za samo 449 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmaknite se od svakodnevne rutine i poklonite si odmor s dragom osobom u mediteranskim bojama srdačnog Selca! Kupon vrijedi od 10.05.18. do 01.06.18.

Hotel Selce na raspolaganju ima 93 "pametne" sobe. Svaka soba je opremljena sa Sat-Tv-om, telefonom, sušilicom za kosu i klimom. Hotel je smješten u centru Selca, tek nekoliko metara udaljen od mora, i 50 metara udaljen od plaže.

Hotelski pansion nudi doručak i večeru u obliku švedskog stola. Dodatno, hotel ima manju kongresnu dvoranu (30 sjedala) i besplatan Wi-fi kutak na području recepcije. Hotel je samo 40km udaljen od Rijeke i otprilike 20km od zračne luke.


Svaka soba sadrži besplatni Wi-Fi internet pristup, SAT-TV, telefon, sušilo za kosu i klima uređaj. Hotel je smješten u samom centru Selca, samo nekoliko metara od mora i 50m od plaže. Grad Rijeka je udaljen 40km od hotela, a najbliža zračna luka smještena je na otoku Krku na oko 20km udaljenosti od hotela.

Smještaj u standard dvokrevetnoj sobi pogled mjesto, ali besplatni upgrade na morsku stranu sukladno raspoloživosti!


Dvokrevetna soba - park

Moderna soba s pogledom na park
Ova klimatizirana soba sadrži TV sa satelitskim programima. Veličina kreveta: 1 extra-veliki bračni krevet, 1 kauč.

Dvokrevetna soba - more

Moderna soba s pogledom na more
S pogledom na Jadransko more, ova klimatizirana soba sadrži balkon i TV sa satelitskim programima.

Dvokrevetna standard soba pogled mjesto (cca.30 m2) - francuski balkon, dvokrevetna spavaća soba sa sofom, SAT TV, telefon, klimatizirana, kupaonica s kadom/WC, sušilo za kosu.


Selce je gradić sačuvanim primorskim izgledom i razvijenom turističkom ponudom smještaja (hoteli, auto kampovi, sobe), uglavnom šljunčanih plaža; lučica za čamce, slikoviti lungomare. Sportsko-rekreacijski tereni za kopnene sportove (tenis, minigolf) te za sportove na vodi. Kulturno-zabavne programe nudi, uz Selce, nudi i nedaleka Crikvenice.