[Last minute] Mir, tišina, priroda uz blizinu urbanih središta! Provedite 3 dana/2 noćenja u ]mobilnim kućicama Kampa Zaton 4* u predivnom Ninu. Skupi ekipu - do čak 6 osoba i već od 975 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 ili 7 noćenja u mobilnim kućicama Kampa Zaton 4... Dovoljno daleko da čini oazu mira, a ipak dovoljno blizu za doživjeti živopisne večeri ovog dalmatinskog grada....Kupon je iskoristiv do 18.05.18.!

Čišćenje je uračunato u cijenu.

Obavezan Depozit 300 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa  u slučaju neoštećene i uredne kućice.

Obavezno korištenje vlastitih ručnika bez mogućnosti najma i posteljine (Posteljinu je moguće i unajmiti).

Kućni ljubimci i pušenje nisu dozvoljeni u kućicama.

Ukoliko gosti trebaju dječji krevetić ili hranilicu, mogu je dobiti besplatno ako naznače u rezervaciji.

Boravak kućnih ljubimca nije dozvoljen!

Check in 16-20 h, check out 8-10 h.

Prije kupnje kupona morate izvršiti potvrdu rezervacije - definirati termin dolaska na: info@adriatic-kamp.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.

Resort se prostire na površini od 100 ha borove šume s vlastitom 1,5 km dugom pješčanom/ šljunčanom plažom. Na glavnoj šetnici naselja te uz samu plažu nalazi se niz restorana i barova s bogatom ponudom lokalnih i internacionalnih jela.


Posebna prednost Zatona je blizina i ponuda organiziranih izleta u prelijepe nacionalne parkove kao što su: Kornati, Plitvička jezera, Krka, Paklenica.

Dva bazena smještena uz plažu s veselim timom animatora ostat će čak i najmlađim gostima u najboljem sjećanju. Bogatom večernjem programu Zatona gotovo je nemoguće odoljeti. Zaton Holiday Resort smješten je u neposrednoj blizini urbanih središta koja će svojom raznolikom ponudom zadovoljiti potrebu gostiju za kulturnim događanjima te dodatnim uslugama koje nisu dostupne u naselju.