PodržimoNaše

[Last minute] Nezaboravan odmor u Istri! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Camping Parka Umag**** ili Fažana Camping Bi Village*** za do 6 osoba i već od 975 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 ili 7 noćenja u: Kamp Park Umag **** i Kamp Bi Village*** nudi pregršt zabave za djecu i odrasle za savršeni i najzabavniji obiteljski odmor u prirodi! Čišćenje je uračunato u cijenu! Kuponi su iskoristivi u periodu do 18.05.18.!

Kamp Park Umag **** je jedan od najvećih kampova na Jadranu (2090 jedinica). Smješten je na sjeveru Istre, 9 km od grada Umaga. Okružen je bujnim zelenilom, nudi prostrane parcele, a tu je i eko-park s autohtonim biljem.

Kamp Park Umag **** je ekološki osviješten kamp s lijepo uređenim okolišem. Zahvaljujući svojim programima animacije i sadržaja za djecu idealan je za obiteljski odmor.

Kamp Park Umag **** nudi pregršt zabave za djecu i odrasle za savršeni i najzabavniji obiteljski odmor u prirodi. Provedite odmor uz mnogo sunca, zabave i cjelodnevnog provoda!

Kamp Park Umag **** je smješten u mjestu Karigador, neposrednoj blizini slikovitog mjestašca Brtonigle, 7 km od grada Novigrada, 9 km od grada Umaga, 20 km od grada Poreča koji su poznata turistička središta s pregršt povijesnih, kulturnih i sportskih sadržaja. U kampu Park Umag **** ćete pronaći i ponudu za razne jednodnevne organizirane izlete (otočje Brijuni, Istria tour,  Limski kanal, Jama Baredine, Plitvička jezera, Lipica-Postojna, Venecija hidrogliserom i sl.).

Kamp Bi Village *** se nalazi uz kilometar dugu šljunčanu plažu te je djelomično prekriven borovom šumom i mediteranskim raslinjem. Unutar naselja tri su slatkovodna bazena (jedan se grije), trgovine, restorani i brojni sportski sadržaji. Kamp ima i više uređenih igrališta za djecu kao i svakodnevni bogati zabavni i animacijski program.

Kamp Bi Village*** smješten je u neposrednoj blizini Fažane – pitoresknom ribarskom mjestašcu iz kojega kreću izletnički brodovi za otočje Brijuni. Brijuni su danas Nacionalni park i izletnička meta, dok su prošlosti su bili rezidencija europske aristokracije, a kasnije rezidencija predsjednika Tita. Na udaljenosti od samo 7 km nalazi se Pula, tritisućljetni grad poznat po rimskom amfiteatru  i brojnim rimskim spomenicima. U kampu ćete pronaći i ponudu za razne jednodnevne organizirane izlete (otočje Brijuni, Istria tour,  Limski kanal, Jama Baredine, Plitvička jezera, Lipica-Postojna, Venecija hidrogliserom i sl.)