Smjestite se u srce Opatije na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u OHM Group® hotelu dugogodišnje tradicije, iskustva i atmosfere bajne Opatije - hotelu Opatija već od 1199 kn!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predahnite u jedinstvenoj, impresivnoj i prestižnoj Opatiji na 2 ili 5 noćenja! Djeca do 6 godina gratis! Kupon za ponudu vrijedi u terminu do 30.06.18.


HOTEL OPATIJA**

Hotel Opatija** smješten je u srcu Opatije i okružen veličanstvenim parkom, koji ga čini jednim od najugodnijih hotela u gradu. Svega nekoliko minuta pješice udaljen od plaže i poznate šetnice „Lungo mare“. Od svojih početaka, kada je ugošćavao visoku klasu, aristokrate, čak i članove kraljevske obitelji, pa do danas kada Hotel Opatija** uspješno susreće očekivanja modernog gosta, prilagodio se zahtjevima i potrebama gosta, poistovjećujući se sa gradom čije ime ponosno nosi.


O HOTELU:  216 soba i apartmana, najveći grijani bazen s morskom vodom u Opatiji; svega nekoliko minuta pješice od mora; jedna od najvećih i najljepših terasa u Opatiji; prostran Restaurant Vienna.

O SOBAMA: 93 sobe s klima uređajem, Satelit TV, 220 V utičnica, telefon, pogled na more ili park,


Opatijska rivijera

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.

Opatija - Jedinstvena. Impresivna. Prestižna.
Opatija je mediteranska oaza duž koje se proteže 12 km dugačka obalna šetnica „Lungo mare“, idealna za vizualno upijanje ljepote okoliša. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Na svakom uglu su simboli bogate kulturne i duhovne povijesti. Kroz povijest Opatiju su posjetili brojni vladari, kraljevi i umjetnici.

OBAVEZNA REZERVACIJA TERMINA S HOTELOM i provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na br.tel.: 051 711 671.