Lipanj uz zalaske sunca u Zadru! 3 dana/2 noćenja za do 4 osobe u Lotos Apartmanima **** uz neograničeno korištenje vanjskog grijanog bazena, korištenje roštilja...samo 2099 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uljepšajte si lipanj nezaboravnim boravkom u prekrasnom Zadru! Kuponi su iskoristivi u periodu od 01.06. do 30.06.2018.


Luksuz na dlanu

Apartmanska kuća Lotos ima bazen, površine 32 m2, otvoren tijekom cijele godine, sa ležaljkama, sjenilima i tušem. Apartmani osim vlastite terase imaju i decking sa garniturom za sjedenje u vrtu, u neposrednoj blizini bazena.  


Lokacija 

Apartmani Lotos smješteni su u Zadru, u elitnom dijelu grada na Boriku, 3 km od centra Zadra i svega 300 metara od mora i plaže. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zadar u Zemuniku, a udaljena je svega 15 km od objekta... 


Parking osiguran 

Parkirna mjesta za vozila gostiju, nalaze se ispred samog objekta. Parking podrazumijeva 1 vozilo po apartmanu. U slučaju potrebe za više parkirnih mjesta, moguće ih je osigurati uz obaveznu prethodnu najavu. 


Dodatne pogodnosti 

Svi apartmani su klimatizirani i posjeduju vlastitu terasu. Svaki apartman ima TV ravnog ekrana, a Wi-Fi je dostupan u cijelom objektu i besplatan je.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail:apartmentslotos@gmail.com ili dmartinovic20@gmail.com ili na br.tel.:091 331 4109 te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.