Vikend u hotelu Matija Gubec u Stubakima za vrijeme trajanja Malog uličnog festivala!!! 3 dana/2 noćenja s polupansionom + 2 klasične MASAŽE + bazen + wellness za dvoje samo 1088kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zabavite se uz Vatru, Frajle...i istražite prvi "Mali ulični festival"! Opustite se u dvoje u hotelu Matija Gubec u Terme Stubakima uz boravak za djecu do 5 GODINA GRATIS! Kupon je moguće iskoristiti ISKLJUČIVO u terminu 08. - 10.06.18.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba! 

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Kupalište Hotela "Matija Gubec" nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "SVIJET MASAŽE". Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

MALI ULIČNI FESTIVAL

Pozivamo Vas sve na prvi Zagorski ulični festival - Mali ulični festival!

Kroz sva tri dana festivala, ulicu će okupirati mnoštvo veselih i nasmijanih lica. Glazba i ples Vas očekuju na svakom koraku, a ulični performeri će se pobrinuti za nužnu dozu 'otkačenosti'. Domaća obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) će osigurati dašak tradicije na festivalu, a svojom će ponudom za Vas pripremiti ono najbolje što Zagorje nudi. Tematska ugostiteljska ponuda zadovoljit će i najzahtjevnije nepce, a za posjetioce s djecom smo osigurali zabavni park i dječji kutak. Kako bi odali počast 'daskama koje život znače' pripremili smo i dvije kazališne predstave. 

Domaćin festivala je Gospon Stubak kojeg će uprizoriti naš poznati glumac i pjevač Adam Končić.

GLAZBENI PROGRAM: [ PETAK, 8. Lipnja ]  VATRA 😁


"Rock skupina Vatra poznata je kao jedan od najzanimljivijih domaćih koncertnih izvođača, s dosad objavljenih osam albuma s nizom singlova uvrštenih u ljestvice najslušanijih i najemitiranijih na nacionalnim i regionalnim Top ljestvicama!!" 😎🍻🎵😁

[ SUBOTA, 9. Lipnja, DOMAĆA VEČER ] LJUBAVNICI

Subota navečer na malom uličnom festivalu je predviđena za 'Domaću večer', uz nastup sve popularnijeg zagrebačkog sastava Ljubavnici Band. Njihov posljednji singl 'Moja', koji je na YouTube-u pregledan više od 2,5 milijuna puta, dobio je same pohvale što od glazbene struke, što od publike. 😁🎵🎵

[ NEDJELJA, 10. Lipnja ] THE FRAJLE


U nedjelju Vas na malom uličnom festivalu očekuje čisti audio - vizualni hedonizam. Stubičke Toplice po prvi puta će ugostiti četiri vrlo simpatične dame, Mariju, Natašu, Jelenu i Nevenu, koje čine skupinu The Frajle. 😁 

"Obrade kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja. Frajle uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu podjednako drže publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske, svojih vlastitih do aktualne pop-rock glazbe."🎵🎉😁